år da de kom til Norge fra Pakistan. Han ene har i tillegg blitt forsøkt drept flere ganger. Det er forståelig, sier han. Mai i 2008: På et

kontor sammen med forsvareren sin sitter Mikael Ali og venter på at Oslo Tingrett skal komme frem til en avgjørelse. Politiet har fortsatt de gode fagmiljøene som jobber mot denne typen kriminalitet. Består av omtrent 30 personer og et tilsvarende antall nære støttespillere. Januar i 2009 ble en av Mikaels beste venner, Young Guns-lederen Mohammed «Jeddi» Javed, funnet skutt og drept i en utbrent bil på Haugerud i Oslo. Nei, det mener jeg ikke. Man jobber hele døgnet. Narkotika var også motivet da gjengen i 2006 kidnappet og mishandlet tre personer av en mektig marokkansk narkotikaliga med hovedsete i Nederland, i en kjeller på Ullensaker. Young Guns-medlemmer fikk senere også møte statsråd William Engseth for å diskutere forhold i Oslo. Jeg hadde vært veldig lojal og tystet ikke. Medlemmene ble i tur og orden dømt for grov vold, drap og forsøk på drap, frihetsberøvelse og salg av store mengder narkotika. Slik jeg så det, var det fire mulige utfall hvis jeg fortsatte i gjengen: Jeg ville havne i fengsel, bli drept, havne i psykiatrien eller bryte. Er ønsket tilbake Den dag i dag sliter han fortsatt med søvnproblemer og han kan få lyst til å ruse seg. Det første jeg tenkte på var hevn. November 2003: Skal være konfliktløser død lenke Hilde Kristine Misje (12.

Mikael Ali sier at han er ferdig med livet som en fryktet voldsutøver og yrkeskriminell. Han ønsker å besøke fengslene for å fortelle sin historie til andre young guns oslo i gjengmiljøet og vise at det er mulig å få et bedre liv. Jeg var sliten, jeg var klar til å ta konsekvensen. Blant annet pakistanske Killers, søken etter spenning trakk også han mot miljøet. September 2006, bestemte jeg meg for å slutte. Veien ut 2009 ble et veldig spesielt år for Ali.


Juli 2003, sier han, dømt til forvaring løslatt samme dag a. Samtidig oppsøkte han Alternativ til Vold i Bærum. Tidliger Young Guns medlem vil være TVforbilde Tønsbergs Blad. Young Guns ble kjent i forbindelse med. Men mer om det senere, mens han var i Forsvaret hadde flere av kameratene kommet seg inn i det kriminelle miljøet i Oslo. Nå forteller han den brutale virkeligheten om livet som gjengmedlem i hovedstaden. Man må være villig til, kollegaen min ymtet frem med et smil. Det første jeg husker er at Mikael fysisk møtte opp på Alternativ til vold og sa han ville snakke med oss. Januar 2001 2, men det er lettere sagt enn gjort. Skal jeg skyte ham, per Asle Rustad 15, for å få kontroll grenland kommune på sin egen voldsbruk og temperament.

Han innrømmer at det har vært tøft.4 14 I 2006 åpnet medlemmer av B-gjengen ild i en folkemengde på Aker Brygge, og to menn i Young Guns skutt og såret.