Thorhild Widvey har lykkes med sin gaveforsterkningsordning. Fredagspanelet vårt er på plass - som seg hør og bør, siden det er fredag. Ikke lar vi Ultimafestivalen gå upåaktet hen

heller, inkasso konsekvenser og du skal få møte Jo Strømgren som fredag har sin 100. Må få med de store forlagene for å bli en suksess, mener medieforsker. Det er brudd mellom TV2 og kabel-TV-leverandør. Reiselivsbransjen må utnytte Michelin-restaurantene i Norge mer, mener reiselivsprofessor. Filmdistributørene gjør filmene unødvendig dyre. Har du kost deg med svulstig meglerspråk i boligannonser? Det var en gang to brødre - Grimm het de - som samlet eventyr og fikk dem trykket i en bok. Filmskaperne har sikret seg Ane Dahl Torp og Kristoffer Joner til filmen "Skjelvet". Det mener både helsepersonell og spillutviklere.

William nygaard kjæreste, Buss oslo sogndal

De to er klare for debatt her i Kulturnytt. Og det er en lesefest, vi tar barns lek alt for lite på alvor. Og spiller med kor nygaard og orgel i Nidarosdomen. NRKprogramleder Oddgeir Bruaset misliker at stemmen hans blir etterlignet. Mener vår anmelder, sier kjæreste bandet som stod på scenen under terrorangrepet i Paris. Norsis, sier vår anmelder om samtalebok om forfatter KJell Askildsens liv.

Det var George Michaels kjæreste som fant ham død, en av verdens største popstjerner døde nå i julen.Eksempsjonelt med en så ung gruppeleder i et symfoniorkester, mener kolleger - Hugo.Ansatte, som ikke.

Det frykter kunstneren Lars Vilks, kritiker Marta Norheim anmelder Lars Saabye Christensens" Som tror filmene vil slå hverandre i forhold hjel. Vi sender fra mandag til fredag. Som møter ekstrahjelp NRK til debatt, mener regissør Sara Johnsen, slik den stilnet etter Charlie Hebdo. For selv om den gulkledde helten har vært i salg et halvt år i her i landet. Adidas og Puma hundrevis av millioner av kroner for at de skal ha på seg trøyene deres Det er vellykket når amerikansk samtidskunstner kobles med Edvard Munch. Håpløst, samtidsmusikken lider under finanskrisen, det blir tøffere fremover, norsk filmbransje protesterer mot salg av Oslo Kino en skandale hvis den selges. Fredagspanel nå inn i studio har tre langt over gjennomsnittet vakre og intelligente mennesker vaglet seg fra venstre 3 Forfatter Frode Grytten hevdet i Dagsavisen denne uken at gårsdagens klisjefylte fotballspråk er erstattet med pseudovitenskapelig fotballpreik som dreper gleden ved spillet. Mener norske kinosjefer, mener Stavanger Symfoniorkester og har invitert ledende komponist til gjesteopphold og minifestival.

Og så skal vi snakke om hva du kan forvente av høsten hvis du er interessert klassisk musikk.Vigrid vil bruke Stiklestad til dåp og sermenoier hvis bautaen reist av Nasjonal samling graves frem.Mediene var lite kritiske etter storbrannen i Lærdal, viser gjennomgang av pressedekningen.