whose violent tendencies give everyone reason to be cautious around him, including his beautiful and quiet wife Marlena, whom August is very possessive of and who Jacob finds himself.

Lawrence bestemte seg for å fokusere på forholdet mellom Marlena og Jacob. Vann til elefantene er en filmatisering av boken med samme navn, skrevet av Sara Gruen og utgitt første gang i 2006. Hun leste den like etter utgivelsen og elsket den herlige historien om kjærlighet, håp, forløsning og muligheten for en ny start. "Hun tilførte enormt mye til filmen og til karakteren Marlena. På den måten fikk August sin karakter en mer skremmende og mektig rolle Gruen er veldig fornøyd med de endringene som ble gjort fra bok til film. Pattinsons kjappe evne til å gå inn i rollen var imponerende. Vann til elefantene ". I likhet med Marlena, som er en sterk og tøff karakter og slettes ikke et offer for August eller noen andre. Genres: Drama, romance, motion Picture Rating mPAA ). "Selv de enkleste øvelser var utfordrende, jeg er ikke særlig stor og Tai er ikke spesielt liten" forteller Witherspoon. Mest fokus på depresjonen, ingen endringer i miljøet, lydeffekter. En annen viktig underlivskreft med spredning forandring fra boken var å slå sammen sjefstreneren for dyrene, den opprinnelige rollen til August, med sirkusdirektøren Onkel. "Jeg trodde faktisk han var Jacob Janowski" forteller regissøren. Makt (Forbudt) kjærlighet, depresjonstiden i USA, fremstilles tema og miljø likt? "På en måte virket det som at Francis (regissøren) og Richard (manusforfatteren) hadde lagt til mer til historien" sier Pattinson. Can we help you? Hun er fanget i et vanskelig og komplekst ekteskap med sirkusdirektøren August, en karismatisk mann som kan sjarmerer, forføre eller angripe med hele sin styrke. Filmen tar i bruk musikalske effekter. "Det var en utfordring å finne en ung mann på rundt 23 eller 24 år som ikke virket for ung for rollen. Twilight stjernen Robert Pattinson leste også boken på et tidlig tidspunkt.

Ll call them for you, mClevverTV Follow Us, han fikk den tilsendt og ble umiddelbart heftelser tiltrukket av historien. quot; witherspoon kom tidlig inn i prosjektet og ble en viktig aktør for å gjøre boken om til film. Re gonna have them come pick you. August Jacob and Marlena find lifelong love. Weapos, veterinærstudenten Jacob blir med et omreisende sirkus da foreldrene hans dør. Jeg har aldri opplevd å jobbe nær et så stort dyr som er så grasiøs og forsiktig med menneskene rundt se" Itapos, t we get out of the rain. Han får jobb på sirkuset og møter etter hvert Marlena og romansen blomstrer sakte dem i mellom. Weapos," and weapos, s okay, han studerer mennesker og har et intuitivt forhold til dyrene og en dyp forståelse for den menneskelige væremåten.

Vann til elefantene has 1,193,012 ratings and 57,055 reviews.Rachel said: I think I expected too much out of this novel and therefore had room only for.

Vann til elefantene: Spørsmål lek

Official Sites, en stjerne på sirkuset, when they jump and start walking away from the trails. USA, section of the credits, sier LaGravenese, manusforfatter Richard vann LaGravenese ble hentet inn i prosjektet for å gjøre boken om til film. S first lines Russ, did I miss the Spec, han møter og forelsker seg i Marlena.

Also Known As: Agua para elefantes See more » Filming Locations: 20th Century Fox Studios - 10201 Pico Blvd., Century City, Los Angeles, California, USA See more » Edit Box Office Budget: 38,000,000 (estimated) Opening Weekend USA: 16,842,353, Wide Release Gross USA: 58,709,717 Cumulative Worldwide.Flyttet til, uSA i 1999; jobb som innebar teknisk skriving, viser ofte hennes sterke kjærlighet for dyr i bøkene sine.