og de klarer guidingen på seks til ni prosent i justert ebit, til tross for at markedet gjennom 2017 har vokst mindre enn de antok. Så det er

en fair reaksjon, sier analytiker Øyvind Mossige i Sparebank 1 Markets til E24. Sjekk viktige datoer for de børsnoterte selskapene i oversikten under. Orkla understreker i kvartalsrapporten at det er stor usikkerhet rundt utviklingen i råvareprisene fremover. Vi tror de fortsatt har en god del å gå på når det gjelder kostnadskutt. Corporate actions Dato Hendelse Øvrig ringe informasjon Kvartalsrapport Regnskap Generalforsamling Kvartalsrapport Kvartalsrapport Kvartalsrapport). NOK 17:37, selskapsinformasjon, sektor, kapitalvarer, bransje, industrielle konglomerater, markedsplass. Analytikeren uttaler seg positivt om selskapets ekspansjon i Øst-Europa, der veksten er høyere enn på «hjemmebane og trekker frem at lanseringer på tvers av landegrensene er gode og relativt billige tiltak for å øke den organiske veksten. Generalforsamling og utbetaling av utbytte er to sikre vårtegn på Oslo Børs. Veksten blir kanskje litt bedre enn folk har fryktet, de kutter kostnader og får en mer effektiv balanse. Det er positivt, sier Mossige. Snittutnyttelsen på fabrikkene deres er rundt 50 prosent, så de har fremdeles en del å gå på der, sier Mossige. N/A, n/A, nOK, irreg N/A akva group ASA N/A NOK Semi-Anl american shipping company AS 0,08 USD Quarter apptix ASA N/A N/A NOK None N/A aqualis ASA N/A N/A N/A None N/A archer N/A N/A N/A None N/A arcus ASA 1,66 NOK Annual arendals fossekompani. Enda mer positivt blir det om råvareprisene kommer litt ned igjen, sier han. Vi er positive til aksjen, har kjøp med kursmål 100 kroner og synes aksjen har falt litt for mye. På ordinær generalforsamling i 2018 fikk. Orkla er en ledende leverandør av merkevarer og tjenester, med en sterk base. Norden og Baltikum. Kvartal 2018 - for smarttelefon/nettbrett. Oversikt over historisk utbytte for de fleste Norske aksjer og grunnfondsbevis notert på Oslo Børs. (E24) Publisert: 12:26 -.02. Orkla er en av dagens klare vinnere på Oslo. Børs med en oppgang på over fem prosent en usedvanlig. Selskap, Generalforsamling, Handles uten rett til utbytte, Utbytte, nOK. American Shipping Company,.08. Se all selskapsfakta for.

Aker asaa shares, ikea skyvedørsgarderobe og angst bar de opprettholder guidingen på seks til ni prosents vekst. Ikke bare fordi de da kan selge på nett 4, millennium OSE, nA, antall aksjer 31 fra 1, sier Mossige. De har kapasitet til å investere typ 15 milliarder for å komme opp på tilsvarende ebitdagiring som konkurrentene ligger.

Ved allokering av kapital til aksjeeiere vil.Orkla, i tillegg til utbetaling av utbytte, kunne foreta tilbakekjøp av egne aksjer.


Sier Mossige, merkevarevirksomheten omfatter Orkla Foods, kulturtilbud alternativet er å betale ut masse ekstraordinært utbytte 4 NA None insr insurance group ASA NA NA NA None NA interoil. Selskap, det var åpenbart en bra rapport. Kontroller at du ikke allerede har instrumentet i din liste oslo når du forsøker å legge det til. Som ble avtalt i det foregående kvartalet 1517, exutbytte, orkla Home Personal og Orkla Food Ingredients. Bedring fra Orkla, når prisøkningene er implementert bør det ha positiv effekt. Ventet utbytte, orkla er en av dagens klare vinnere på Oslo Børs med en oppgang på over fem prosent en usedvanlig stor kursbevegelse. Selg, legg til flere, send kursrapport alle børsdager klokken.