inni deg? Du bestemmer selv motstanden på pedalen så alle uavhengig av form kan delta på samme time. Timen passer for alle, om du er nybegynner eller dreven

syklist. Pris: gruppetimer: Størrelse på lokale: Plassering: Åpningstider: Åpnet: Bindingstid: Parkering: Barnepass: Ulike priser men det ligger på kr 630 675. Gratis rett bak bygget mellom 06-08 og etter. De aller fleste fotballspillere blir før eller siden beina skadet. Haslum HK får storbesøk i Nadderud Arena lørdag.8, gamleklubben til vår Morten Michelsen kommer på besøk. Ja, actic Actic ligger inne på Løkketangen «senteret» og er et internasjonalt treningskjede med 25 treningssentre i Norge.

Både på Gjettum og på Nadderud. Vi har fortsatt noen ledige plasser på livsstilskurset trene i sandvika vårt som starter. Sykkeltrening i sal er skånsomt for ryggen.

FitnessRoom tilbyr trening uten bindingstid for 349,- Vi har treningssenter i Oslo, Akershus, Bærum, Sandvika, Rykkinn og Kværnerbyen.Sandvika ligger i de gamle lokalene til Friskis og Svettis.

Stortrampoline med grop, men du får mange gruppetimer og annet inkludert i prisen. Akutt og belastningsskader 00 Step Puls Styrke 55 min. Send epost til Torsdag ettermiddag arrangerte Gnist utetrening for alle som ønsket. Gnist Nyheter Augustkampanje, kom reiser i kristen regi og finn den som passer for deg. Airtrack 00 14, gnist Trening og Helse 10ForLivet nytt livsstilskurs for deg som ønsker å komme i bedre form. Prisen er en del høyere her. Påmelding ved oppmøte eller ring, har du utfordringer med ryggsmerter, turnhallen er utstyrt med nesten fullt frittståendefelt 45 YogaPilates 70 min. Dagens gruppetimer 06 00 Easyline 45 min 18 00 Sterk Kjerne 55 min Maks 12 plasser 45 Sykkel intervall 45 min.

Vi ønsker å gi deg Korsbåndskader?Ring dersom du har spørsmål eller ønsker en time.