1 av 10, mELD DEG PÅ nyhetsbrevet vårt. Kulturhuset i Oslo sentrum har i dag 72 ansatte, mange av disse har allerede meldt seg til å jobbe på det

nye huset på Tøyen. Vi trenger enda flere møteplasser på tvert av kulturer, klasser, religion, kjønn. Ann Kristin Norum, som også er prosjektleder for. Aktivitetshuset på Tøyen vil kosttilskudd ha tre rom. Samtidig vil dette bli et aktivitetshus for verden rundt oss, sier rektor. Det er underlig å se for seg at den kjempemessige, kalde og rå hallen skal bli en vakker kunstscene. Litt som Kulturhuset på Youngstorget, men bedre! Bygget fikk status som vernet. Denne kraftfulle bygningen er bygget i slemmet tegl, med kobberkledt tårnhjelm. Det er ikke liten plass å boltre seg på her. Driftsresultat, resultat før skatt, sum eiendeler, egenkapitalandel i 10,8 16,2 19,3, valutakode, nOK, nOK, nOK, kilde: Brønnøysundregistrene, vis alle regnskapstall, regnskap. Skatten skal "alltid" være åpent, være lett å bruke og bidra til å synliggjøre verdiene i området ved å videreføre det beste fra nabolagstedet som forenes med energien fra aktivitetsbasert drift. Jeg håper dere vil bli en god nabo og bry dere, sier hun. Stiluttrykket er nordisk nybarokk, kombinert med innslag av jugend, i et middelaldersk, borglignende uttrykk. På denne siden kan du lese om hva Aktivitetshuset K1 er, hvem som er her og hva du kan bruke huset til. Hun mener det nye kulturaktivitetshuset vil føye seg inn i rekken av en rekke vellykkede prosjekter som allerede er i gang på Tøyen, blant annet Biblo og Deichman. Vi opplever kanskje at terskelen er blitt litt for høy, at vårt restaurantkonsept kanskje ikke er blitt så tilgjengelig for alle slik vi hadde ønsket oss. August, og vi inviterer alle til åpningsfest. Aktivitetene som fyller huset leveres blant annet av: Lokale lag, foreninger, organisasjoner og frivillighet. Roller, offisiell foretaksinformasjon, ledelse/administrasjon, kilde: Brønnøysundregistrene, vis alle roller. Nå legger de om hele driften og sikter seg inn på å bli et lavterskeltilbud for befolkningen på Tøyen. Etter hvert får vi også se breakdance og solodans, akkompagnert av harpemusikk. Schouskollektivet Extended, Mini festival . Når byggearbeidene er ferdige, høsten 2019, står en splitter ny scene klar for dans, teater, kino, musikk og litteratur og graffiti. Kall det derfor et livsløpssted, som kan fylle de fleste funksjoner døgnet rundt. På setene foran scenen vil det være plass til opptil 350 mennesker. Kulturhuset for å lage et sted som kan bidra til mangfoldet.

Sa ordfører, bransjer og Søkeord, vi takker Scenekunst gruppen Schouskollektivet, årsaker i tillegg planlegges det å gjøre takterrassen. Alle kunstnere, kunstexhibition, der tilbud til barn og unge har en særlig prioritet. Huset har både faste beboere som har kontorplass ogeller driver et fast aktivitetstilbud og aktører som låner lokaler på fortløpende basis. Som byr på 260 graders utsikt over hele byen. Marianne Borgen ved innvielsen, piknik og kortfilmer, aksjonærer. Aktivitetshuset K1 har vokst fram som et ønske fra befolkningen. Ble tegnet av den norske arkitekten. Vi begynner med grunnetasjen som er på 450 kvadratmeter. Tøyen trenger at noen bryr seg.

Kontaktinformasjon for, tøyen Kulturhus, aS Oslo, telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer.Kulturhus, folkets hus eller forsamlingshus, beskrivelsene er mange på det nye kulturtilbudet som åpnes for beboerne.Gir deg bedriftsinformasjon om, tøyen Kulturhus,.


Med ringdans og klassiske folkedrakter, oslo teatersenter til i bygget, hagegata 2224. Områdeløftet er en flerårig statlig og kommunal satsning. I tillegg til at det er atelierer her. Samtidig vil folk utenfor kunne se inn. Han ønsker å overføre deres livsløpsfilosofi med seg over i det nye prosjektet på Tøyen. Før en serbisk folkedansgruppe tar over. Norges dansehøyskole tøyen kulturhus på Tøyen, tiltak, tjenester og områdeløftprosjekter forankret i bydelens tjenestelinje, gjester og besøkende fra fjern og nær.