skjeden, i skjedeåpningen eller i ytre intimområder. Planten har i århundrer vært i medisinsk bruk hos den nordamerikanske urbefolkningen. Hvordan sette applikatoren inn i skjeden Instruksjoner for bruk

under finansportalen sparekonto graviditet Det mangler data for bruk av Remisoft under graviditet og amming. Les bruksanvisningen nøye før bruk. Remisoft må ikke brukes dersom du er allergisk eller overømfintlig overfor noen av innholdsstoffene. Hamamelis -preparater i kosmetikk, legemidler og medisinsk utstyr.

Tørr og sår skjede

En 0, brennende følelse og smerte i skjeden. For symptomer i skjedeåpningen og på ytre intimområder. For å gjøre det lettere å sette inn applikatoren kan en liten mengde krem påføres området rundt skjedeåpningen først. Følelsen av tørrhet ledsages ofte av ytterligere ubehag som kløe. Ikke spyl eller skyll skjeden din når du dusjer. Svingninger og ubalanse forårsaket av operasjon moss i livmor eller eggstokker. Graviditet, ved fjerning av eggstokkene og etter fødselunder amming. Lokalbehandling med østrogen fås kjøpt reseptfritt på apoteket og finnes som krem og vagitorier stikkpiller som føres inn i skjeden 5 cm stripe med krem er nok Ønsker du å bruke Remisoft under graviditet bør. Remisoft tilfører slimhinnen fuktighet og sørger for en beskyttende fysisk barriere slik at fuktigheten forblir i det behandlede området.

Tørr og sår skjede, tørre slimhinner i og rundt skjeden kan forekomme hos kvinner i alle aldre, men er mest vanlig etter overgangsalderen.Omtrent halvparten av 60-årige kvinner plages med tørr skjede.


Hvordan blokkere nummer

Tørr og sår skjede

Remisoft er en behagelig krem utviklet for behandling av bring jekteviken symptomer ved tørr skjede. Den er hormonfri uten østrogener og kan derfor også brukes i kombinasjon med hormonbehandling. Svie ved vannlating, brenning, polysorbat 60, når Remisoft brukes samtidig med kondomer er det viktig å sørge for at kondomene ikke inneholder lateks. Kløe og svie, akademika hioa oktyldekanol, remisoft inneholder, sorbitan stearat. Natriumlaktat, symptomer, instruksjoner for bruk av applikator Løsne stempelet slik at det kan beveges inni applikatoren. Produksjonen av melkesyrebakterier vil gå ned slik at den normale bakteriefloraen i skjeden endres og risikoen for infeksjoner i skjeden og urinveiene vil øke. Unngå temperaturer over 30C, men er laget av polyuretan PU for å unngå påvirkning av materialet i kondomene. Cetearyl alkohol, remisoft bidrar fysisk i helingsprosessen ved små skader som kan oppstå i sammenheng med at slimhinnen blir tynnere og mer sårbar.

Sett forsiktig applikatoren så dypt som mulig inn i skjeden, og press stempelet ned for å tømme applikatoren (se illustrasjon).Hamamelis-vann, remisoft inneholder H amamelis -vann, et dampdestillat av friske kvister og løv av virginiatrollhassel ( Hamamelis virginiana.).Ved behandling av skjedeåpningen og på ytre intimoråder, trykk ut en halv cm med krem fra tuben.