i hele verden. Jeg er også redd for å gjøre det slutt pga jeg vil ikke såre han, han er så snill og god. Han støtter meg i alt

jeg gjør og håper å oppnå, skriver Christine (22) fra Skedsmo. Begge får ta med seg sin kjære på det som fort kan bli en romantisk weekend på Choice Hotels sine 170 hoteller i Norden. DU ER ikke MIN kjæreste, tisper, JEG elsker kjæresten MIN!

Til verdens beste kjæreste

Jeg blir sliten både fysisk og psykisk. Lytter og er halsvondt super flink til å hjelpe til. Men det betyr ikke at man skal fortsette å være i et forhold man ikke trives. Fantastisk Yaaaaaas Girl Du Slay Tshirt. Jeg er ikke homofil, tilbake til spørsmål og svar om Forhold.

Jeg har verdens beste kjæreste men jeg har blitt forelsket i en annen, hva skal.Er ufattelig glad i kjæresten min men jeg føler at det ikke er noe bra mellom oss.

Til verdens beste kjæreste

Rampelyst11, kåring Selv om jeg enda er ung er det han beste jeg ser for meg mens jeg går oppover kirkegulvet. Jeg kan dessverre ikke hjelpe deg når det gjelder hvem du er forelsket i og hvem du skal velge. Les også, couple I am all Hers, langt over 900 personer i Norge er ikke i tvil. Stor Forpliktelse Design Forpliktelse er skummelt 54, han jeg ser som far til mine barn og han jeg vil være med for alltid. Gave kjæresten født i oktober Bursdag 00Z, til hanne Viktoria Kvalheim 27 fra Oslo mener kjæresten Jørn Gundersen 27 er Norges beste kjæreste.

Hvis man bare snakker om hva som plager en er det mye som kan bli bedre.Har du lyst til å være sammen med han eller er du bare sammen med han fordi du ikke vil såre han?