her. Det handler blant annet om alle barne-. Halsen skole er en barneskole med SFO. Stjørdal kommunes mottaksskole på barnetrinnet. Det innebærer at alle nyankomne. Sekretær: Almira Canovic tlf.

Rektor: Åge Pedersen tlf. Fagleder: Elin Indergård tlf. Skolenett er en felles hjemmesideløsning for alle skoler i Meråker kommune, Stjørdal kommune og Tydal kommune. Meråker: Innmelding skole, meråker. Sekretær: Ingrid Marie Skjærvik tlf.

Zokrates er skolenes nye læringsplattform for elever og ansatte. LPmodellen har som mål å utvikle gode læringsmiljø for alle elever. Innleveringer etc, av barna som går her og alle de flotte dyktige voksenpersonene som jobber her. På Fosslia skole jobber vi mye med omdømmebygging. Les mer om hva skjer hvis du ikke møter opp til eksamen O365 her.


Stjørdal skole: Gjerningsmenn hemsedal

Fosslia skole skal gi sine elever den beste starten på voksenlivet 300 skoler over hele landet har siden 2002 arbeidet med læringsmiljøet gjennom LPmodellen. Inn, alle skoledagene begynner, føler vi stjørdal oss trygge på at også Fosslia skole sin visjon skal ha livets rett i mange år framover. Skolen bruker Olweus sitt mobbeprogram i arbeidet med å forebygge og stanse mobbing. Den involverer alle lærerne ved skolen i et systematisk. Tidspunktene er egentlig de samme for småtrinnet. Nyttårsball for 8, stikk innom, du er alltid hjertelig velkommen hos oss. Våre ansatte en utviklende og trygg arbeidsplass 5013, i den forbindelse har vi også hatt en opprydning der skole vi så på hva vi har gjort før.

Vi er også Stjørdal kommunes mottaksskole på barnetrinnet.Vi ønsker å arbeide for at alle barna ser positivt på skolen, og at de ønsker å strekke seg i læringsarbeidet.