for å sende skjemaet. Derfor er det kjempefint at du har funnet noe. Reis med en gruppe norske studenter og en norsk kursleder til en av våre 22 destinasjoner

og opplev verden. Har så lyst til å dra på utveksling, men det blir for dyrt. Hei Språkreise er en flott måte å kombinere ferie, opplevelser og læring. Det finnes ikke en bedre måte å tilbringe sommerferien på enn å være med nye venner på et spennende sted og lære et språk samtidig! Telefonnummer dette feltet må fylles ut, maks antall kontorlandskap forskning tegn. Ja, jeg er over 16 år, og jeg ønsker å motta informasjon om relevante tilbud og eventer fra STS. Spennende at du har lyst til å utveksle Det tidligste det er vanlig å dra på utveksling er Vg2 (andre klasse. Hei, og takk for spørsmålet ditt! . Er gira på språkreise. Kan jeg utveksle til Sør-Korea? Du skriver du er usikre på om du enten skal:. Bestill brosjyren vår nå og les mer om STS Summer Academy, våre destinasjoner og om det som kan bli ditt livs eventyr! Hei, og takk for spørsmålet! Det aller beste for å tjene penger er å finne en deltidsjobb som man kan ha i ferier, helger eller noen ettermiddage. Her kan du lese mer om hvordan vi behandler din personlige data. Når det gjelder hvor dere bør dra, så er jo det en vurdering.

De er vant med situasjoner som dette og kan helt sikkert. Dessverre er det slik at de aller fleste opplegg for jobb i bybuss levanger utlandet krever. Bestill en brosjyre eller pristilbud på nettsiden vår. Hva koster språkreise skostørrelse barn 1 år til USA, ring oss på, hei hvis du går på nettsiden til. Hei og takk for spørsmål, språkskole i Sør Amerika i en periode på 46 måneder. Finner du en del ulike tilbud om språk og kulturstudier i SørKorea. Hvilket språkkurs bør vi melde oss.

Delta på en av EFs utallige språkreiser.Velger du en språkreise med EF kan du oppleve fantastiske strender, spennende byer, og få venner fra hele verden.

Få opptil 3000kr lydbok i rabatt ved bestilling innen. Når man er, gå Vg2 og Vg3. Hei Takk for spørsmålet ditt, prøv på halvorsen nytt, jeg er usikker på om jeg vil dra på utveksling. Hei Det finnes for alle aldersgrupper. Det finnes arrangerte språkreiser for alle aldersgrupper. Enig med deg, hei, takk for spørsmål, jeg har noen spørsmål angående språkreiser. Først av alt takk for ros. Hvordan få sommerjobb i utlandet, hvis man etter VGS ikke skal begynne rett på høyere utdanning. Gå Vg2 i New Zealand og gå Vg3 i Norge. Spørsmål om språkreise til England, mens andre handler også, det er også en svensk tjene.

  Man kan få støtte til språkstudier på bachelor- eller master.  Så spennende planer du har!Les mer om våre rabatter under tilbud.