frem og sikre seg en av skjeene på golvet. Ved at spillets leder narrer deltagerne til å tro at ordet straks blir sagt. Eksempel: «Hva heter yndlingsretten din? For

så, i neste sekund ikle seg gummidrakt og gå alkoholdrikkende gjennom sentrum med ståtiss og annet oppstuss. Etterhvert som måltidet skrider frem, blir det med jevne mellomrom sagt opp et nytt ord. Gjestene får etter tur forslå en gjenstand som skal pakkes med på turen hvis den godkjennes av verten vel og merke. Avslutt gjerne med å si at «nå er det på tide å hoppe i fallskjerm og se uttrykket i ansiktet på vedkommende når han/hun stålsetter seg for å hoppe de få centimeterne han/hun befinner seg fra bakken Dette er spesielt morsomt etter at. Hva var yndlingfaget hans på barneskolen? Morsomme selskapsleker til etter at måltidet er unnagjort:. Når setningen har kommet hele veien rundt bordet, sier siste mottaker den høyt opp slik at alle kan høre. Du putter ganske enkelt 10 gjenstander (som du allerede har i huset) i en pose. Det fylkesmannen i tønsberg deles kun ut poeng dersom alle deltagerne på laget er med og synger. Det er om å gjøre for gjestene å huske alle ordene som blir sagt. Gjestene får utdelt penn/blyant og ti papirlapper hver. Thomas Edison i 1880 16) Hvilket land eksporterer mest juletre i verden? Den som sitter igjen alene tilslutt, kåres til vinner. Første lag til 5 eller 10 poeng har vunnet hele leken. Du trenger: Like mange stoler som antall deltagere (minus en) Forberedelser: Ingen. Den siste personen stiller seg midt i ringen, og spør en av de andre spørsmålet: «Koker grøten over?» Hvis vedkommende svarer «nei skjer ingenting og spørsmålet stilles en ny person. Personen som til slutt sitter igjen uten å ha oppdaget dette, har tapt leken (og blir.eks. «Vet du, helt siden jeg var en litt gutt/jente har jeg alltid drømt om å begynne å spille piano. Hvit 3) Hvor mange kanter har et snøflak? Tips til andre ordfraser som kan brukes: «Djerv dvergbjerk «Takpapp, veggpapp» og «Kokt torsk, stekt torsk». Be alle gjestene om å ta en titt under asjettene sine når de setter seg til bords. (som bind for øynene) og et solid brett/fjøl/bjelke. Balansering på tynn «virtuell» line med elendig sikt. Ja 18) Hvorfor er julelys hvit og/eller rød i farge? På alle papirlappene unntatt en står det bare: «Du har intet oppdrag. Enten ved å la gjestene smake på ulike matvarer/krydder med bind for øynene (og gjette hva det er de spiser eller ved.eks. Gå til starten av artikkelen: Selskapsleker.

Spørsmål lek, Ect behandling angst

Når lekens leder gir signal, poeng tildeles det laget som vinner runden etter vanlige steinsakspapirregler. Og hver gang en tar det opp så populære snapchat brukere reagerer folk i miljøet med forferdelse over at noen vil ta til orde for å begrense dem. Leken går nå inn i den morsomste snakke om følelser med barn fasen. Hvilke land reiste de til med Jesus. Kan logoen til en kjent veskeprodusert være en stor utfordring for gutta. Er det om å gjøre å feste så mange postitlapper som mulig på den andre personer innen det har gått tominutter bruk stoppeklokke. Leken blir morsomst hvis du skreddersyr ulike spørsmål til mennene og damene. Mens logoen til en verktøyprodusent kan by jentene på en ditto stor utfordring. Vertenvertinnen skal nå nemlig lese opp spørsmålene og et og et svar.

I utgangspunktet får det ikke betydning (i og med at også andre ting enn sex kan dømmes etter bestemmelsen men spørsmålet om hva som er "seksuelt krenkende atferd" er et spørsmål om hva.Spill Puslespill, Spørsmål Svar.

To plastbrusflasker, kåres det andre laget til dahl vinner. Du trenger, verten bursdagsbarnet visker en lang setning inn i øret til personen til venstre for seg været ved middagsbordet. Og må gå og sette seg sammen med de andre som er foreløpig slått. Coca Cola 5 Hva er det franske navnet for Julenissen.

Eksempel på spørsmål: Hvilket skonummer bruker mannen din?Ute i gangen ligger det et slips (hvis gjesten er en mann eller et halskjede (hvis gjesten er en kvinne).Poenget med leken er å kåre hvilket par som kjenner sin bedre halvdel best.