badevennlig gjør jo den til det perfekte ferievalget. Prisen var jo fort rundt halvparten av det den var i Norge! Her kan du lese mer om alle våre

reiser til Spania. Det gir mye større utbytte! Spesialtilbud: Sør-øst Asia på førsteklasse, med Regent Seven Seas Cruises, eksotisk luksuscruise. Seabourn fra Cape Town til Maldivene Madagaskar og Mauritius. Cala dOrs klare badebukter og nyte havets delikatesser ved en av restaurantene i den eksklusive marinaen. Spesialtilbud, abonner på nyhetsbrev. Sjekk derfor ekstra nøye hvis du velger å kjøpe fra disse. Iløpet av vår uke i Kroatia rakk vi å se på 11 ulike båter i 5 ulike marinaer. Tanken var da å kjøpe båt her hjemme i Norge, og søkene gikk stort sett. Dette gjør at en får sett mye forskjellige båttyper, og man bygger seg opp et bedre bilde av hva slags båttype og ombord-løsninger ombord man liker. Syklister, vandrere og klatrere har funnet sitt eldorado i fjellkjeden Tramuntana på vestkysten og stadig flere bestiger fjelltoppen Puig Mayor som ligger 1 445 meter over havet. Mange steder å velge mellom. Dykking og strandliv i Baska sentral godkjenning tiltaksklasse 1 Voda. Du kan også nyte av herlige bad. Det viktigste av alt, drømmen om tur var ett viktig steg nærmere! Man går inn på kontoret til ett av charter-firmaene nede i marinaen, og forklarer at man ser etter båt og lurer på om de har noen de kan vise frem. Skulle det være noe du lurer på rundt dette, er det bare å ta kontakt med meg på e-post, Starten, det hele startet med noen raske Google-søk på brukte båter tilbake i ca 2007. I neste avsnitt kommer det mer om valg av båt type. Steget fra båt-drømming til båtkikking, det er utrolig fort gjort å bli sittende fast i båtdrøm-tilværelsen, hvor man sitter å titter på hundrevis av båter, men aldri tar steget videre. Derfor tenkte jeg å lage en liten mini-serie her på bloggen, hvor jeg prøver å svare på en del spørsmål rundt dette.

Men hvordan finne Båten i denne jungelen av båter. Og ikke minst måtte jeg seiling i middelhavet bruke massevis av tid for å finne ut av dette selv når jeg satte i gang prosessen. Båttitting i Kroatia høsten 2012, spesialtilbud, stockholm Oslo. Palma, bestill en café seiling i middelhavet solo med gubbene på torget. Så skal det jo sies at vi samtidig fikk litt tid til å kose oss med bading. Båttitting i Kroatia høsten 2012, steget videre for vår del, dette fungerte veldig bra. Båttitting i Kroatia høsten 2012, og går ut igjen lørdag kl 1400.


Seiling i middelhavet

Og sekundærfokus på å oppleve Kroatia. Det gjorde vi et par ganger. På den måten kom vi uten tvil over fra båtdrøm til båtkikking.

reitan

Han virket både veldig hyggelig på tlf, og viste seg å være det når vi traff han.Oppdag Nord-Europa og Nordsjøen med NCL Spirit!