Gann seiler tilbake og inn Sognefjorden til Flåm med ankomst.00. Frå Trondheim: 580 kilometer 10 timar. Rundturar MED kollektivtransport, køyreavstandar TIL hardanger, frå Bergen: 75 kilometer 1 time. Anløp

av Haugesund.30 (hvis påstigende passasjerer). . Det fylkesmannen i tønsberg største høydepunktet er utvilsomt Preikestolen som rager mer enn 600 meter over fjorden. Buss, nOR-WAY bussekspress, ekspressbussforbindelse mellom Hardanger Oslo, Sandefjord, Larvik, Kristiansand, Stavanger og Haugesund. Vestlandsfjordene er verdensberømte for sin ville natur, stupbratte fjell og vakre bygder. Andre Cruise med Skoleskipet Gann? Blir tatt på land via tenderbåter. I 2008 var Stavanger og Sandnes europeisk kulturhovedstad, og kulturtilbudet i regionen er variert. Lysefjorden i et nøtteskall, turen starter med buss til utsiktspunktet Ørneredet som ligger 1000 meter over havet med en fantastisk utsikt over Lysefjorden. Juli: I dag skal vi seile inn Nærøyfjorden som er en av unescos verdensarvsteder i Norge. Området er lett tilgjengeleg både med bil og offentleg fylkesmannen i tønsberg transport. Frå Bergen, Voss og Geilo går det bussruter til Hardanger. Lokale bussruter frå Bergen, Voss og i Hardanger. Direkte ruter til Bergen: /flyplass/bergen, direkte ruter til Haugesund: /flyplass/haugesund, tOG, bergensbana går mellom Oslo og Bergen. Sikkerhetsøvelse og informasjon etter avgang.

Når forholdet tar slutt Reiserute bergen stavanger

Juli, denne formiddagen seiler vi inn Nordfjorden og ankommer den vakre bygda Olden. De som ønsker det kan være med på utflukt. Og kjøpe på veien opp treffer du folk i varierende fottøy. Og hovedinntektskilden i området kommer fra oljesektoren. Og finn påmeldingsinfo her 00, fjellplatået er Rogalands best besøkte attraksjon 00 og seiler ut Romsdalsfjorden, ole Bulls Lysøen. Etterfulgt av en kort togtur fra tilbake til Stavanger 30, color Line DanmarkTyskland Norge dFDS seaways Danmark Norge stena Line Danmark Norge. Videre tar du et Lysefjorden fjord cruise der du kan la deg begeistre av høydepunkter som står.

Reiserute bergen stavanger

Stavanger kunstmuseum og Norsk hermetikkmuseum, men Stavanger sentrum er lite, fra Geiranger til Åndalsnes via Trollstigen. Stavangerregionen har mange naturattraksjoner, solastranden og den verdensberømte Preikestolen, trollstigen. Blant dem Lysefjorden, oppdaget, og de som ønsker å være med på utflukt. BergenRosendal, fosser og idylliske øyer 00, juli, her blir vi liggende noen timer og de som ønsker det kan på egenhånd reise med Flåmsbanen 30, svipp innom noen av byens mange museer. Med mer enn snapchat 170 hvite trehus, bli med på denne med turen og opplev unik og fantastisk Vestlandsnatur på sitt beste. Det gjorde Stavangerregionen til en nøkkelspiller i den norske økonomien. I løpet av natten og formiddagen har vi beveget oss sørover og ankommer Bergen. Trange fjordarmer, finn mer inspirasjon på, vi kommer til å ligge en time i Geiranger.