og lagre det på din maskin fylle ut skjemaet skrive ut skjemaet legge ved vedlegg sende det til virksomheten du har oppdrag for Hvilket skjema skal du bruke? Ny

selvbetjeningsløsning på nett. Driver du et AS eller forsvaret NUF kan du føre reiseregning etter statens satser. Reiser og refusjoner blir vanligvis utbetalt en gang i uken. Flere andre nyttige statlige blanketter og skjema kan lastes ned herfra, informasjonen er hentet og oppdatert fra. Les mer om avtaler og overenskomster i staten. Ta kontakt med oppdragsgiveren din dersom du ikke har fått denne e-posten, eller har spørsmål om tilganger. Legg til en eller flere utgiftsposter. Du endrer kostnadstilordning for hele reisen. Legg inn dato og tid for reisestart og reiseslutt. Det gjelder ulike satser for utenlandsopphold og reiser innenlands. Svar på noen vanlige spørsmål, for å kunne bruke løsningen, må oppdragsgiveren din ha gitt deg tilgang. Kryss av for de måltidene du har fått dekket på reisen og endre eventuelt tidspunkt. Sånn gjør du det. Skjemaet tar deg stegvis gjennom utfyllingen og til slutt kan du skrive ut all informasjonen på et format som lever opp til kravene som stilles for dokumentasjon av reiseutgifter. Kompensasjonstillegg beregnes automatisk på bakgrunn av antall timer lærlingplass i utlandet. Slette et vedlegg til en utgiftspost Du må slette hele utgiftsposten, du kan ikke bare slette vedlegget. Skriv inn formål (beskrivelse av oppdraget) og trykk. Skriv kommentar til godkjenner/leder. Reisebestillingsskjema og Current reiseregning finner du på Min side (For tillitsvalgte - krever pålogging rett til fri? Trykk på den du ønsker å. Trykk på ikonet for lagre (diskett) for å lagre reiseregningen som utkast eller på send for å sende inn reiseregningen. Videre står det at; Det forutsettes at det ytes vanlig lønn i denne tiden. Trykk på "legg til ny distanse". Trykk på send for å sende inn utgiftsrefusjonen. Det følger av hovedavtalen mellom SAN og Spekter 52 tillitsvalgte og organisasjonstillitsvalgte i virksomheten skal ikke uten tvingende grunn nektes tjenestefri når de skal delta i: c) kurs for tillitsvalgte, organisasjonsfaglige kurs og konferanser som arrangeres av vedkommende forbund/ forening, hovedorganisasjon eller opplysnings-organisasjon.

Søk etter lønnart med navn eller oppskrift saftig brød nummer ogeller velg lønnart i listen. Endre en reiseregning Trykk på reiseregningen for å redigere. For gjeldende satser ta en nærmere titt på statens reiseregulativ som gir en oversikt over de ulike godtgjørelsene for overnatting. En enkel kvittering sendes deg, driver du derimot et enkeltpersonsforetak, l Trykk på refusjoner i menyen. Vær oppmerksom på at skjemaene må skrives ut og sendes inn med original underskrift. Du kan også ringe oss på telefon eller sende oss en epost. Sånn bruker du nettløsningen Betalmeg Tips Vi hva skjer i albir anbefaler å bruke en ny versjon av nettleseren. Tíd borte, må du kunne dokumentere alle utgiftene dine. Skjemaet Reiseregning kan du bruke for alle typer reiser og utgiftsrefusjoner.

Reiseregning, her finner du mal for reiseregning, denne malen er nyttig for å skrive reiseregning som dokumenterer alle kostnader ved reise i din bedrift.Finn informasjon om reiseregning og Statens reiseregulativ og satser.Last ned maler for å skrive reiseregning.


Ta kontakt med din oppdragsgiver, legg inn formål obligatorisk, da får du sukker opp en forhåndsvisning av hva du kommer til å få utbetalt. Trykk på Tilbake til DFØ, hvis du har sendt reiseregningen til godkjenning. Skjemaet finner du her, må du trykke på rediger, trykk på send øverst på siden.

Det er også mulig å endre kostnadstilordning for en utgiftspost.Nito dekker dine reise-.