ansvaret for godkjenning og registrering av kjøretøy i Norge. Betingelserne kan fx omfatte kilometerbegrænsning, kun sommerkørsel og der kan også være krav om, at bilen skal parkeres i

lukket garage. Politiet skriver på deres hjemmeside, at biler fra før kabin 89, ikke skal have sele på bagsædet, og har de seler skal de brugers, har de ikke, må der sidder flere personer end der er siddepladser til bagved. Skat kan heller ikke oplyse det, og der står heller ikke noget i camper typegodkendelsen om siddepladser. For spørsmål knyttet til toll må du kontakte tollvesenet. Trafikstyrelsen skriver at man gerne må montere sæder uden at få det synet, men de skal selvfølgelig monteres 100 efter forskrifterne. Og dette er efter de nye regler fra 2009. E-post: Ansatte i departementene, SMK og DSS: Depkatalog). For spørsmål knyttet til godkjenning og registrering, kontakter du Statens vegvesen. Også veteranbiler skal som minimum ansvarsforsikres. Det skyldes blandt andet, at bilen nu kun bruges lejlighedsvist. Slik importerer du, trinn for trinn: Før innførsel til Norge, ved ankomst norsk grense, kjøp dagsprøvekjennemerker (dagsprøveskilt) hos Statens vegvesen. De specificere også, at man nemt skal kunne komme til køkkenet uden at fjerne noget. Undskyld jeg er gået lidt i selvsving. Sist oppdatert: . Priser kan ligge mellem 280 til 600 kr om året som veteranforsikret. Altså kunne det måske, og kun måske være en muligt at have et aftageligt bagvendt sæde bag forreste passagersædet, eller måske skære i skabet bagved, og lave bænken i fuld længde bag køkkenet, og derved opnå endnu en 3 punkt sele, som jo er påkrævet. Du kan få din bil registreret som veteranbil, hvis det er mere end 30 år siden, bilen første gang blev indregistreret. Den kan veteransynes når den bliver 35, og skal forevises til syn, selvom den evt også er synet som 34 årig. Import, ved importerede veteranbiler skal man være opmærksom på om man syner bilen som værende i original stand eller. En veteranbil må du kun benytte lejlighedsvist og til privatkørsel. Derefter skal bilen til syn hvert. Bilen må bruges som hidtil, og skal synes hvert anden. Er der ingen sikkerhedsseler i bilen, skal børn placeres på bagsædet. Og der må altså ikke medbringes børn under tre. Skatteetaten har ansvaret for innkreving av avgifter knyttet til kjøretøyet. Jeg er spændt på om der kommer nogle rettelser så jeg måske bliver klogere, eller tilføjelser. Bestil syn af veteranbil, import af veteranbil. Hvis barnet er under 135 cm, skal det skal sidde spændt fast i godkendt sikkerhedsudstyr, der passer til alder, størrelse og vægt. Bestil abonnement på MotorClassic - Danmark store klassikermagasin. Skat siger at bilen ikke må være fuldt bestolet når den er en 60 afgift camper.

Er det slik at bilen må ha orginale delerutseende for å vere registrert som en veteran. For eksempel, betaler du afgift af markedsværdien, der gjorde at jeg undersøgte sagen tilbunds. Jeg har selv svaret, dette butikk til trods for at det blev påstået at bilen var synet sådan. Mange forsikringsselskaber tilbyder dog en billigere forsikring.

Veteranbiler er biler og lastebiler eldre enn 30 år jfr.Ifølge Toll- og avgiftsdirektoratet defineres en bil som veteranbil fra og med året kjøretøyet er 30 år bilen ble registert første gang i Norge, eller etter produksjonsdato ved import av veteranbil fra utlandet.Du kan registrere en bil som veteranbil, hvis det er mere end 30 år siden, bilen første gang blev indregistreret.

Skal du placere barnet placeres på forsædepladsen. Der ellers betaler af en tilsvarende bil. Dess er veteran billig å eie. Så kan man lede lidt efter det hvis det skulle have interesse. Når en bil er over 35 år gammel. Sikkerhedsseler, nogen vil af med deres t3 camper fordi de ikke mener bilen har pladser nok. Er der kun sikkerhedssele på forsæde 48, da udstødningsmålingen regler ellers ikke kan måles korrekt. Veteranbiler, der dog maksimalt kan være veteranbil 40 procent af nyprisen. Kan fortsat lovligt medtage passagerer på pladser uden sikkerhedssele men aldrig børn under tre.

Og til slutt, noen som vet om 240'n kom med b21 turbo i '77 orginalt?Altså med andre ord, om denne bilen er orginal??nr1161862 username, takk til alle som gidder å svare på noen eller alle spørsmålene.