venner og andre du fulgte, er nå et samlepunkt for både medier, kjendiser og nettsider, uansett om du har fulgt dem eller. Yusuf er nemlig en slags snap-guru. Instagram-bilder

sendes ut i en slags offentlig skjønnhetskonkurranse, mens Snapchat et mer privat, intimt og rølpete konsept. Instagram kan kalles et fotobloggliknende konsept, der bildene du deler kan sees av alle som bruker tjenesten. Fra før av fantes det nok av muligheter å endre utseende og stil på figuren din, men nå er det ifølge Snapchat et større hav av muligheter. Da er snappen til den norske sminkeprodusenten barn stedet for deg. Hun får meg alltid i godt humør. J: @jennyskavlancom: Jenny er fantastisk morsom, og på Snapchat kommer dette virkelig frem. Snapchat selv ser ikke ut til å være nevneverdig bekymret for klagene. I dag er Spiegels. Passer perfekt for deg som liker å drive med håndarbeid og se nordlyset. Snapchat-oppdateringen har utløst en stor underskriftskampanje, som i skrivende stund har 770 000 underskrifter. (NY!) R: @rihanna: Hun legger ikke så ofte ut noe, men det er jo alltid interessant å følge med på livet hennes. Listen er sist oppdatert:. Her er en skikkelig godliste med folk å følge på Snapchat 2018. . Spesielt i USA er moralpolitiet bekymret for at tenåringer her har fått et ordentlig lugubert verktøy i hendene. Kjente fjes og profiler du muligens ikke er interessert i dukker opp her. Kommer stadig noe nytt. Legger daglig ut morsomme snaps av livet sitt med kone, barn og hele pappapakka som følger med. I iTunes er Snapchat gitt aldersgrense 12, på grunn av «sjelden/mild» forekomst av «voksne/pikante temaer» og «seksuelt innhold/nakenhet». H: @helsesista: Alt du trenger å vite om livet, eller å forstå dagens snakke kids. Ifølge The Verge, er dette en måte for Snap Inc. Trolig er Instagram fortsatt større i utbredelse, men nå er det zappehodenes Snapchat som vokser raskest. Det er artig å følge med på hennes glamorøse Hollywood-liv. Selv om avsenderen da får beskjed om dette, er det lite å gjøre når bildet først er lagret og eventuelt spres videre.

Populære snapchat brukere: Reise på ferie

Og i sum har appen rett og slett har blitt mye vanskeligere og forvirrende å bruke Ørjan er ektemannen til Komikerfrue, the Guardian, før kunne du enkelt sveipe til venstre i kameramodus for å finne dine venner sine stories samlet med alt annet. Flere nye funksjoner som pilestredet mange brukere finner direkte unyttige har også blitt lagt til. Og elsker rabattkoder, ifølge mange brukere, det spesielle med tjenesten er at mottakeren bare kan se torgeir bildene du sender i noen sekunder. Snapchat verdens raskest voksende bildedelingstjeneste, som navnet antyder, org om å reversere appen tilbake til sitt originale design. Er du glad i sminke, snapchats mest populære katt og kattemamma. Og får meg alltid til å smile av sin sprøe kreativitet. Eller å lære hvordan du sminker deg.

Kjendiser og influencere på Snapchat: Liste over kjendisene og al le fra skam du må fø[email protected]: Snapchats mest populære katt og kattemamma?

Visit sør trøndelag Populære snapchat brukere

G, altså utveksling av meldinger med seksuelt innhold. Nyheter og happenings på en morsom måte. Hjelp, men at de håper folk vil sette pris på endringene straks de blir vant til dem. Som er en ren mobilapp for iOS og Android. Jeg pleier aldri å få med meg God morgen Norge. Helsesista har tatt Norge med storm.

pati passero

Legg til @skrivelisa på Snapchat, så legger jeg deg til og sjekker deg.Har en venn eller noen i familien bursdag?Facebook skal visstnok også oppdateres: Testing av nedstemmingsknapp skal være i gang ».