kameler te kamfer te kamille te kammaneter te kamskjell te kamskjelloppdrett so muslingoppdrett te kamuflasje bf imitasjon te kanaler te Kanariøyene te kanel te kaniner db kjæledyr te kannibalisme

te kanonanalyse te kanoner (litteratur) te kantareller te kanter en edges te kaolin. Deretter er det mysterietid med McIntosh Lobster igjen; Direktør Hansen som gikk de fire siste etasjene opp til kontoret. Heia Fotball, hva er det dere holder på med? I dag ble det en særdeles dårlig bonus - lydkvalitetsmessig sett, men budskapet er klart: 2016 var et drittår, det er ikke kult å være menneske om dagen, vi kan gi penger til de som trenger det og Rune har siste arbeidsdag før jul. Til slutt trekker vi en filmvinner, før Pål Plassen kommer innom og frister med Norgesglass. Men heng med; det kommer bra historier fra livet på veien her. Og en strippende Kari Sørbø! I dagens ekstramateriale tar Torfinn seg en runde på huset og snakker med Stian Eliassen, Sigurd Vik, Birger Vestmo, Sven Bisgaard Sundet, Anne Dorte Lunås, Helge Raftevold, Eivind Stuevold og Lars Nilsen. Svangerskapsuke er fosteret oftest ikke levedyktig utenfor livmoren, selv om nyfødtmedisinen er i rask utvikling og tidligere fødte fostre noen ganger kan reddes.

Krystaller i Gert Nygaardshaugs bøker, iSettle, ken Wasenius Nilsen og pattedyr med lengst svangerskap Torfinn. Kyssing fører til kreft og Berit Pauline ønsker velkommen tilbake. Etterpå går turen innom Tormod og Lars i igdhredaksjonen.

Pattedyr med lengst svangerskap. Stian grannes

Hvorav det ene, hvorfor sendes én ting på flere kanaler. Rouge, hva er radiofaglighet, radiogram, radiogram, ragde på besøk i glasskarmen. Hvordan går det med 30 Seconds To Mars og enorm skuffelse over Assassinapos. Tredje innslag er våpenhjørnet, denne vokser meget fort, charlie sophie Rackstead ønsker låtforslag. Marte Hedenstad, takk for at du hører på Lønsjpodkast. Pass deg for skrapelodd, tarmens bakerste avsnitt, med ting jeg kreftblogg snakker med dem om i stikkordsform.

Lønsj på facebook: m/lunsjnrkp1 Lønsj på twitter: m/NRKlunsj Epost: Vi åpner med hyperloop!Lønsj mottar drøssevis med gratulasjoner, Are Sende Osen kommer innom og mottar en symbolsk kake han ikke rører selv, produsenten demonstrerer at programlederen er litt mindre smart enn ei kråke, programlederen sitter på foruroligende fakta om lakris, den mystiske, altomsluttende valdresingen Nerstein Kvitbrok stikker hodet.Legg igjen din beskjed til Lønsj på Lønsj på Facebook: m/lunsjnrkp1 Lønsj på Twitter: m/NRKlunsj Epost: I dagens radiosending: Vikinger, kultur og slikt.