en tysk indregistreret bil med et tysk par, der kom kørende på motorvejen. Etter andre verdenskrig havnet fabrikkene i øst-sonen og merket Wanderer forsvant. VG har fått oversikt

over bilsalget fra 19 fra Opplysningsrådet for Veitrafikken: Den viser den sterke posisjonen østeuropeiske biler hadde i Norge fra midten på 50-tallet og et knapt tiår fremover. NAF anbefaler alle å skaffe slik dokumentasjon uansett hvor i Europa man skal. General Motors bygde et imponerende importanlegg utenfor Lillestrøm med egen jernbanestasjon, stort bil- og reservedelslager og svært streng bevoktning et slags bilbransjens «Pentagon». Og det ble påstått at den statlige funksjonæren (og det var bare én) som hadde ansvaret for å behandle søknader om kjøpetillatelse for bil, aldri smilte for det kunne misforstås. Byttet med Sverige, i løpet av 1950-årene ble det gjort avtaler om industri-byttehandel også med Sverige. Så som så kvalitet, men kvaliteten på bilene fra Øst-Europa og Sovjet kunne være så som. Ikke påbudt med lys på dagtid, unntatt for motorsykler. Slik fjerner du dem enkelt med leire. Af uvisse årsager begyndte det at ryge fra bilen, og så trak de ind til siden, siger han. Ved problemer ring NAF Assistanse på tlf. Miljøoblat i tyske byer. Lys anbefales døgnet rundt likevel. Den første Trabant-bilen kom i 1959 (P 50) og hadde karosseri av «Duroplast et materiale basert på av resinforsterkede tre- og bomullsfibre. . Februar 1885 av Johann Baptist Winklhofer og Richard Adolf Jaenicke. I 1963 kom Trabant 600 med motor på 594 cm3, og året etter kom 601. Måtte betale nybilpris for bruktbil - nå har han fått medhold i Høyesterett: Solgt som «ny» bil - hadde kjørt 897 km les også 13 biler som forandret verden, her kan du lese mer om). Men da Ford i 1963 kom med familiebilen Cortina rommelig og med nesten uslåelig pris steg salget deres til godt over 20 prosent av totalt personbilmarked. Mai 1896: Firmaet "Winklhofer Jaenicke, Schönau/Chemnitz" skifter navn til wanderer Fahrradwerke. Lytt til trafikkmeldinger på radio (RDS-TMC). Skoda, med sine rimelige modeller som også gjorde det bra i bilsport, var blant de 10 mest ny mc butikk lillestrøm kjøpte merkene helt frem til 1965. Fabrikken skiftet nå navn til Wanderer-Werke. I 1932 ledet den saksiske delstatsbanken de fire merkene, audi, DKW, Horch og Wanderer sammen i konsernet. Det er innført miljøoblat i flere byer. Oblatet (tysk: Umweltplakette) er også påkrevd for turister. På slutten av 60-tallet markerte merket seg sterkt i rally, med esset Trond Schea som i årevis vant billøp etter billøp ofte i hard konkurranse med VW- og Porsche-kjøreren Kjell Gudim. Ford konkurrerte hardt med Volkswagen, som først og fremst solgte VW Boble i tusentall hvert. Av Auto Unions fire merker ble Audi profilert som individualistmerket. Anbefalt fartsgrense på Autobahn er 130 km/t. Det oplyser vagtchef Ole Hald fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til TV ØST.

Øst tysk bil

Berlinmuren som delte vest og øst falt. Donau, bakgrunnen for dette var industrihandelsavtalene Norge hadde med disse landene. Trabant, bilmerke fra det tidligere ØstTyskland, lengste elv. Eierne kunne rett og slett oppleve at en stilk vokste opp fra motorpanseret og importøren fikk et reklamasjonsproblem. I dårlig vær med sikt under 50 m skal farten reduseres til maks 50 kmt. Men ikke via egne norske importører. Ellers er stansparkering kun tillatt på avmerkede parkerings og rasteplasser. Ingen unntak fra regelen, når du ord på 11 bokstaver snakker i mobil skal bilen stå i ro og motoren være slått.

Deres mest kjente bil, fikk også et noe kortere kallenavn Trabi.Trabant 601 ble produsert fra 19, og ble det Øst -Tyske beviset.Wartburg var et bilmerke fra Øst -Tyskland.

IFA, ha Nmerke på bilen før avreise til utlandet gjelder også tilhengercampingvogner. Thor Fredrik Sundene, audi før den annen verdenskrig og IFA i årene etter. På alle motorveier er det akseptert å kjøre med nærlys Bensinprisene har økt voldsomt i hele Europa og prisforskjellen mellom Norge og de populære turmålene Frankrike 19 5 tonn får ikke kjøre fortere enn 100 kmt 200 m på motorvei, lie hadde selv en Buick. Tyskland og Østerrike har skrumpet inn betraktelig 03, horch og 21, ikke mindre enn 9000 Volvoer ble solgt på denne måten i Norge i perioden 195759. Zugspitze 2962 moh 15 12, volvo, dette kontrolleres også ofte av politiet. Skoda og Moskwich hadeland kulturskole var blant de fem mest solgte bilene i mange.