registreres i et datasystem. Skadet eller stjålet bagasje, har du vært uheldig og skadet bagasjen din etter å ha reist med tog, anbefaler vi at du benytter reiseforsikringen din.

Du finner NSBs hittegods ved oppbevaringsboksene på Oslo. Verdisaker som pass, mobiltelefoner og lommebøker sendes videre til politiet etter 14 dager. Det er politiet som oppbevarer gjenstander som blir funnet og levert inn. Hva gjør du når du har funnet noe? Vi setter stor pris på å kunne hjelpe andre med å få mistete ting tilbake og setter stor pris tilbakemeldinger hvis du vet om hittegodskontor vi skal ha på listen. Det kan være en pappeske uten noen form for registrering eller et omfattende system med kontaktinformasjoner og beskrivelse av gjenstanden, som du finner her. Når du mister noe kan det være vanskelig å gå tilbake i tid. Har du spørsmål om hittegods utenom hittegodskontorenes åpningstider, kan du kontakte NSB Kundesenter på telefon. Det finnes veldig mange hittegodskontor rundt omkring i landet og vår målsetning er å få med alle i en omfattende liste. Det gjelder nesten uansett hva vi finner. Når du mister ting, først av alt bør du lete etter de mest opplagte stedene. Jakker og andre klær. Har du en tilbakemelding? Er veldig synlig i søkeresultater på nett og er et av de nettstedene folk tråler igjennom som et av de første. Auksjoner for hittegods og sykler, politiet arrangerer hittegods- og sykkelauksjoner flere steder i landet. Det er utrolig leit å miste nøkler, mobiltelefon, lommebok og andre ting vi har kjært. Hvis du ikke finner eieren, skal du snarest levere gjenstanden til politiet. Ja, nær sagt alt mulig. Da vil det være en ærbødig og fin gest å gjøre en innsats for at mobiltelefonen finner tilbake til eieren. Kontakt andre relevante hittegodskontor (for eksempel NSB). Årsaken til det er at det koster mye og er en stor jobb.

Dine innspel hjelper oss å betre innhaldet. Det er vanlig å gi en finnerlønn rådalen avfall åpningstider på 10 av verdien og er det ekstra kostnader med å sende i post eller lignende vil vi oppfordre dere til å bli helt enige om hvem som tar regninga. Se etter kontaktopplysninger på den gjenstanden du har funnet. Har du en tilbakemelding til oss. Fordi vi vil at andre også skal gjøre det mot oss. Har du mistet en gjenstand på reise for eksempel.

Har du vært uheldig og skadet bagasjen din etter å ha reist med NSB, anbefaler vi at du benytter reiseforsikringen din.Det samme gjelder hvis du har blitt frastjålet bagasjen din.


Nsb hittegods trondheim: Sturla kaasa

sas eurobonus opptjening Her finner du hvor du leverer og henter hittegods. Wenn du auf unsere Website klickst oder hier navigierst. Jungeltelegrafen virker overraskende godt, det er også en stor jobb å samle alle opplysninger. Kan vi hjelpe deg med noe. Har du glemt eller mistet bagasjen din på toget. Men hvis ikke gjenstanden blir plukket opp i løpet av 3 måneder. At du vet hvilken reiserute du har hatt for å innsnevre alle muligheter. Stimmst du der Erfassung von Informationen durch Cookies auf und außerhalb von Facebook. Men vi har i hvert fall gjort det mulig for deg å legge ut det du har mistet eller funnet tilgjengelig for folk flest.

Hvor du har mistet gjenstanden er imidlertid viktig for å finne frem til den raskest mulig.Ofte finner vi også ting.Du skal helst aktivt kontakte ditt lokale politi for å høre om det er kommet inn en gjenstand eller for å melde fra om funnet.