år fra sitt eget firma, Asiju Invest AS, med fokus på fonybar energi. . Bjørn Fuglaas, industrispesialist F armasøytisk industri og life science. Henrik Reisvang, analytiker, henrik startet sin

karriere i Orkla iks ASA i 2014 som analytiker for Production Strategy Development. . Bjørn har erfaring med styreverv innenfor både bransjeorganisasjoner og farmasøytiske bedrifter. . Han har jobbet innen mange forskjellige områder i både Nycomed og GE og har bred ledererfaring. Arne Erik har solid erfaring fra ledende posisjoner innen industri og investeringsbank med fokus på forretningsutvikling og M A transaksjoner. I 2009 grunnla Leif Synergos. Hans primære sektorer har vært HiTech og IT, men Håkon har også jobbet mye med retail, merkevarer og fornybar energi. Bjørn har en PhD fra ntnu og en MSc i Mechanical Engineering fra Stanford University. Fra 20rbeidet han som Executive Vice President for Wood Group. Leif Larsen, managing Partner, leif startet sin karriere som sivilingeniør i Saga Petroleum (nå del av Statoil) i 1984, hvorpå han senere jobbet i Bjørge Gruppen og Informasjonskontroll. Håkon Helliesen har 9 års erfaring i fra forretningsutvikling og salg innen shipping, olje og oljeservice fra Höegh Autoliners ASA og EMG ASA. Helle er utdannet Sivilingeniør (Maskin) fra ntnu. Han har omfattende bakgrunn fra kjøp og salg av virksomheter nasjonalt og internasjonalt. Siden 2018 har Bjørn drevet egen konsulentvirksomhet og er i dag også partner i Gevirgroup AS innen rekruttering. Han har en MSc innen mikrobiologi fra Universitet i Oslo og Gøteborg. Håkon begynte som partner i Synergos i februar 2018. Han var i konsernledelsen i Hafslund fra som SVP M A med ansvar for investeringer og forretningsutvikling. De siste årene har Bjørn hatt fokus på å restrukturere og re-fokusere GEs farmasøytiske virksomhet i Oslo. Leif er sivilingeniør fra ntnu, maskinlinjen, og har en MBA fra Henley Business School i London. Norsk, arisk ' Black Metal flame. The latest iks Tweets from matematikk.net matematikkNet ). De har blitt forfulgt i alle land der de har oppholdt seg, og de har selv i dag blitt tillagt kollektive dårlige egenskaper fra storsamfunnets side.

Autodisplay AS nordre follo renseanlegg iks og nordre follo renseanlegg iks sintef, knut Helgesen, i dag er han daglig leder på Nordre Follo Renseanlegg Iks. Industrispesialist, tre år i Denofa som salgs og markedsdirektør. Arne Erik er Siviløkonom fra Högskolan i Karlstad. Ivar er sivilingeniør fra ntnu, maritim og shipping, som spesialiserer seg på tilstandsovervåkning. Industriekspertene har lang erfaring og dyp bransjeinnsikt og arbeider ofte i prosjektene. Han har siden 2012 har han jobbet som selvstendig konsulent og startet som daglig leder i Birn Partners Norway. Partner, han har en Master of International Business fra Hult International Business School og en Bachelor of Arts fra Gustavus Adolphus College i Minnesota. Fra 20 var han Senior Rådgiver i Corporate Finance i ABG Sundal Collier. Der har han jobbet mye med kapitalanskaffelse og M A for venture og tidligfase selskaper.

I dag er han daglig leder.Nordre, follo, renseanlegg, iks.Du får høre hvordan du kan presentere deg og fortelle litt om deg selv.

Et uavhengig ingeniørselskap mot olje og pilestredet gass. Senest som SVP, knut ble en del av Synergos i 2013. I tillegg til forretningsutvikling har Håkon ledet større IT utviklingsprosjekter og innehar betydelig teknologisk forståelse og interesse innen området.

Frode er utdannet Sivilingeniør fra ntnu og har en MBA fra.Knut er siviløkonom fra Handelshøyskolen BI og har en MBA Finance fra Northern Illinois University.I perioden har Håkon jobbet, senest som partner, innom Corporate Finance i Pioner Kapital.