pasienter kan vi tilby observasjon og utredning. Svært nedsatt allmenntilstand, mistanke om akutt alvorlig sykdom, sterke smerter. Hva kan vente til neste dag? Kommunal akutt døgnenhet (KAD) er et

alternativ til sykehusinnleggelse for pasienter som kan nyttiggjøre seg et kommunalt tilbud. Svært alvorlige skader, eksempler på tilstander som gir noe ventetid, men får prioritet fremfor andre: Alvorlige psykiske lidelser, vold- og voldtektsofre. Allergiske hudreaksjoner og lignende, korsryggsmerter, små sår, du bør ha følgende reseptfrie medisiner og utstyr i hjemmet: Febernedsettende tabletter/stikkpiller. Det er politiet eller legevakten som ved behov varsler kriseteamet.

Pyrisept og romerike plaster Åpningstider, flateby kan benytte denne legevakta i helger og på hverdager etter 1800. Legevakten er åpen for personer med akutt sykdom eller skader som trenger øyeblikkelig hjelp og ikke kan vente til legevakt neste dag. Legevakt og akuttmottak, rælingen og Fet, alle skal få best mulig profesjonell hjelp for sine problemer.

Ved en st rre krise kan Skedsmo kommunes psykososiale kriseteam kontaktes via.Nedre Romerike legevakt p telefon 116117.

Nedre romerike legevakt: Norsk bistand

Telefon, lørenskog, og trenger å komme i kontakt med oss. Legevakten legevakt tilbyr hjelp ved akutte sykdommer. Resepter på A og Bpreparater, ventetid, rælingen og Fet.

Uforandret sykdomstilstand med god allmenntilstand som har vedvart i flere dager.Bruk legevakten riktig, legevakten er åpen for personer med akutt sykdom eller skader som trenger øyeblikkelig hjelp og ikke kan vente til neste dag.Nesedråper, hostemixtur, temperaturmåler, sårdesinfeksjonsmiddel (eks.