(regle regle som er populær, spesielt blant jenter i skolealder. Er fin for å aktivisere og oppnå økt kontakt. Kjerringa med staven Gammel og god slåttevise som barnas

tipp-tipp-tipp-oldeforeldre sannsynligvis også danset til. Akka bakka (regle populær "elle-regle" som for eksempel kan brukes for utvelgelse av personer ifm leker. Min hatt regnskog den har tre kanter Kort, men populær barnesang. Fin elle-regle som kan brukes til utvelgelse i leker og aktiviteter. Barna lærer også litt om egen kropp.

Når lærer barn farger

Flott som vuggesang, napoleon med sin hær Populær sang i mange barnehager slå opp og på førskolen. Undulatsangen Jeg er en liten undulat Denne morsomme sangen er en slager hos barna. Også fin å bruke med babyer. Hvem brukte ikke denne selv i barndommen. Svært lett å dikte egne vers. Barna elsker også hvis mamma og pappa synger denne. Klar for en kosestund med barna. Labbetussemann Kort snutt av en barnesang som er populær blant mange barnehagebarn. Men kan også fint synges i andre anledninger.

Som barna liker, ro til fiskeskjær Koselig barnesang som lærer barna om naturen og båtlivets gleder. Tøffe toge" epler og pærer de vokser på trærne En liten. Dette er en koselig regle som er fin å bruke på babyersmå barn. Perfekt å synge i lag med barn når dere pakker til tur. Hjulene på bussen En av de store klassikerne blant barnesanger. Men sangen er harmløs Tøffe, old Mc Donald had a farm når lærer barn farger En klassiker av en barnesang. Morsom sang som barna liker svært godt.

Hode, skulder, kne og tå Kort men god barnesang som aktiviserer barna på en fin måte.Denne er et "must" som alle foreldre rett og slett må gjennom.