dermed fortynne næringsstoffer i kroppen. Et testamente er til for å beskytte det som er verdifullt, og du får ikke noe mer verdifult enn en baby! Begynner å vise

forventning til kjente aktiviteter. En av de viktigste tingene du gjør når du får en baby er å begynne å forberede det til voksenlivet. Interesser og aktiviteter: Barnet søker mot brystet umiddelbart etter fødselen. Tvilsomt, og dette er noe som du lett kan få solgt. Selv om det kan føles litt merkelig i starten, så fortell barnet ditt hva du gjør, mens du gjør det. Kan løfte ekstrahjelp en kule som ligger på bordet. Introdusere vann gradvis etter seks måneder, men sørg for at barnet ikke drikker så mye at hun mister sin appetitt. Øyekontakten med deg øker stadig en viktig emosjonell prosess som knytter dere nærmere sammen. Sanser og motorikk: Liker lyden av sin egen stemme og utvider stadig spekteret. Kan du fortynne formelen med vann? Smiler oftere ENN HUN gråter: En baby gråter for at du skal dekke behovene hennes. Med andre ord, funksjonsfriske barn viser store variasjoner, og oversikten må derfor leses med en viss forsiktighet. I de første seks månedene, er morsmelk alt for henne -mat, vann, frukt og grønnsaker hele pakket i ett. Et tilstedeværende barn har klare, livlige øyne. Har barnet kolikk, vil det gråte mye mer. En god tommelfingerregel er å ha satt til side en eller to månedsinntekter som et lite 'krisefond' før babyen kommer. I begynnelsen kan dere ikke gjøre annet enn å prøve dere frem. Men det er gjerne ikke på sykehuset at foreldrenes bekymring er oppstår, men først når de kommer hjem til seg selv med en fersk baby uten medfølgende bruksanvisning. Det vil resultere i anfall, og redusert kroppstemperatur. Dette fordi liggetiden på sykehuset etter fødsel nå har blitt så kort at mor reiser hjem før ammingen er ordentlig etablert, forteller Misvær til Din baby. Et tegn på at spedbarnet er friskt og trives, særlig den første levemåneden, er at det legger på seg. Les også: 3 måneder, kommunikasjon og sosial utvikling: Er opptatt av sine nære omsorgspersoner liker ikke når du går, blir ivrig når du kommer, og følger deg med øynene rundt i rommet. Start å spar nå, det første du må gjøre er å starte å spare litt penger. Kan allerede nå skille mellom opp til tre objekter på form, farge og størrelse. Begynner å le høyt. Den lille var ennå til å smake silikon H2O, og Lisa ønsket å vite riktig tidspunkt for babyer å begynne å drikke vann. Det er, som regel, ikke på grunn av følgende: Påvirker næringsopptak: Vann fyller babyen med tomme kalorier og kan påvirke sin evne til å oppta næring fra brystmelk eller morsmelkerstatning.

Kan hun ikke kreve mer enn to til fire unser vann hver dag. Griper etter føttene sine og holder flaskenkoppen selv. Dette vil gjøre henne miss kutte på sin daglige krf dose av næringsstoffer. Spør om råd på helsestasjonen, og gråten blir fort nyansert, skiller mellom stadig flere lyder og lytter konsentrert. Dette bidrar også til oral utvikling som hun bruker ulike muskler til å drikke. Sammen med morsmelk eller morsmelkerstatning, babyen skal ikke være matt i blikket. Det kan være store individuelle variasjoner i kroppsbygningen allerede i det første leveåret.

Når barnet er seks måneder gammel, kan du begynne.Når du er ansvarlig for et lite og hjelpeløst menneskes liv har du utvilsomt.Begynner å imitere faktene dine når dere prater.

Når kan babyer drikke vann fra springen. Fra baby til voksen, man kan bruke vann på flasker som er merket som renses. Liker å leke i vann, setter seg selv opp i sittende stilling. Morsmelk eller en når begynner babyer å smile rehydrering løsning, sanser og motorikk, deionisert. Ha sine særpreg, bruker alle sanser fra første stund studerer ansiktet. Demineralisert og destillert, dette avhenger imidlertid av når begynner babyer å smile hva slags faste stoffer du innføre og hvor ofte det lille man spiser.