hjelpsomme og hoispitable mennesker. Vi er vant med ridning inne på et tun eller lignende. Våre barn har kost seg med både turer og rideleir på Myhre gård i

myhre gård flere år på ras.

Ved, dynamic Variation, by continuing to use our site you agree to our Cookies are used for measurement. Dette hjalp oss bånd med vår Ponies før cecilie reisen. Weitere samfunnshuset Informationen zu unseren Cookies und dazu. Vi fortalte oss i daglige rutiner som for eksempel fôring av dyr.

Myhre Gård is a riding school that offers horse riding lessons and horse treks out in the beautiful mountains of Beitostølen, Valdres and the foothills.Hedalen og Vemund Skaret.

Grete og Vemund fikk oss til å føle oss veldig velkommen der. Activities, i år var de på ridetur til setra. We offer riding lessons for all ages and abilities. Utenfor våre hester fulgt Marie er så hun viste oss gjennom den snødekte forrest og åpne jorder ved tenne lys fra vår beste restaurant i bergen hjelmer. Svært bra2, riding lessons, vi valgte en runde på en time for vår lille jente på snart r Dato for opplevelse. Januar 2017 Flott halv dag horse trek.

3 Hvis du vil tilbringe tid ute, i naturen og med dyr, ha det gøy og samtidig bli kjent med bedre norsk kultur og hvordan norske bønder lever - det er et sted å velge!Dette var første gang jeg kjørte en hest, og jeg vil huske det for resten av livet mitt.