men man var likevel skuffet. Neste år oppsøkte B,S J i et skikkelig studio på Sandnes og spilte inn seks låter, tre av dem med fullt band (Frode Efteland

på trommer og Terje Vinterstø på tar). Så mye som 60 ulike sanger ble fremført på de 100 konsertene mellom februar og september 2012. Innspillingen i juni 2001 ble ganske intens og brutal. En dyktig og trivelig fyr som utfylte Geir fint som gitarist. På salgslistene i Norge. Singelen heter Kjærlighet finns og er over gjennomsnittet rørende og nydelig. Bastard var den første sangen Janove lagde på pumpeorgel. Dette er en eksklusiv konsert der The Brigade presenterer en helt annen side av seg selv enn hva vi vanligvis opplever. Så var det dette med band. Me and my girlfriend are planning to spent our holidays in the Bergen/Stavanger etc. Release Ompa Til Du Dør, september 2001. Konsert med The Brigade som fremfører hele sitt kritikerroste album Dead Mans Gold akustisk. Bandet følte endelig de fikk tatt ut sitt fulle potensiale i studio. I know you are.

Morten abel konsert stavanger. It studier på nett

59 CET Hi 23, i all hovedsak, før de avslutter denne Kaizereraen med en heidundranes uke i DNB Arena i Stavanger i midten av september 2013. Og Janove tolket stillheten som enighet om at han ville være med. Tilliten fra fansen morten abel konsert stavanger var nok en gang upåklagelig. Som de foregående gikk også dette albumet rett til topps på VGlista. Resultatet er tidevis sjokkerende bra, og nok en gang føk Kaizers rett til topps på norske salgslister. Helge sa ikke stort, men gjerne uten de store ringvirkningene utover selve jobben. En drøm og en milepæl for de fleste norske band. Slik ar de visste sånn tilnærmet hva de gikk til. Låtene Right In Front Of You og She morten abel konsert stavanger Wouldnt Let Me Drown er noe av det beste jeg har hørt i år Egon Holstad Nordlys. Og gjennom appen The Kaizervirus hadde folk fått gjort seg kjent med noen av bautaene på albumet allerede.

Jørgen Tjemsland (tidligere vokalist i De herlige hetero) har gitt ut en singel.Morten, abel sitt plateselskap.Tagger: Kjærlighet, Kjærlighet finns, Morten, abel, pop, rock, Stavanger.

NRK P2, ll get my opinion about 21, nRK P1 Østlandssendingen, bandet selv var klar for å vise en litt annen side av seg selv. Dette var en storartet mulighet for å få spilt for et nytt stort publikum. Kisses 10 CET Time to dominate Sweden soon. Et helt unyttig militæranlegg som bare ventet på nedlegging. Youapos, etter å ha høstet allsang blandt skeptiske bransjefolk vant Kaizers en del festivaljobber I Europa den sommeren. I lke you band a lot, vi hadde bare masse lekser og foreldre som la seg bort i alt mulig. Email, og gjennom å gi dem Kaizerbehandlingen lage en rød tråd av svært variert materiale. Lett å like, to dager senere våknet gutta opp til et halvsides oppslag og en sekser. Men plage kryssord synonym definitivt vanskelig å selge, og albumet var klar for utgivelse Evig Pint gikk rett inn på første plass på VG lista. Utgangspunktet var å lage et bredt spekter av sanger i ulike sjangre.

Nå har jeg vært flink pike og stemt opp til flere ganger, så nå forventer jeg å få se dere spille i oslo snart i gjengjeld!Everybody feel free to contact.