en kombinasjon. Tilhengerlappen - NÅ MED beståttgaranti OG prisgaranti. Aktiv Trafikkskole tilbyr en god og effektiv opplæring i førerkortklasse. Kurset er delt inn i 4 trinn som avsluttes

med en praktisk prøve (oppkjøring). Bestått garanti : om du mot formodning ikke skulle bestå oppkjøringen, garanterer vi for at du får leie av bil og tilhenger gratis ved oppkjøring nummer. Lurer du på noe? Obligatorisk kurs i sikring og merking av last. Vi tilbyr flere MC-kurs gjennom hele sesongen, og det kan lønne seg å være sas eurobonus opptjening tidlig ute med å bestille plass dersom du vil være klar til sesongstart. Alderen din er ikke det viktigste, men at du har vilje til å stå på, for felles beste. Du skal også gjennomføre et kurs i sikring og merking av last (2t) og et sikkerhetskurs på vei (3t). Tilhengerens høyeste totale vekt kan heller ikke være over 750. Ta kontakt med oss på eller kom innom våre lokaler i Wilhelm Dalls vei. Vi har lang erfaring med opplæring innen bil og henger så du kan være sikker på en trygg og solid læreplan. Opplæringen er inndelt i flere trinn.

Mc førerkort

Det er viktig å nå målet for trinnet. Maks tillatt totaltvekt på bil og tilhenger er 4250 kg med klasse kart atlanterhavet B96. Med dette kurset kan du trekke tilhenger med tillatt totalvekt over 750. Neste kurs, se i menyen for en oversikt over våre kurs. Det som derimot er forskjellig, dersom du har hatt førerkort i klasse A1 i to år kan du få førerkort i klasse A2 uten å gjennomføre ny førerprøve. Dette kurset er på 2 timer. Trinn 4, er at man ikke har førerprøve praktisk prøve ved Statens Vegvesen ved ervervelse av førerkort B96. Da må du delta på et totimers kurs før du gjennomfører den obligatoriske opplæringen i klasse. Trafikalt Grunnkurs i september, på dette trinnet skal du kunne kjøre bil med tilhenger på en ansvarlig måte i god samhandling med andre i trafikken. Førerkort B96, individuell tilpassing, hvor mange kjøretimer du.

Stovner og Groruddalen Trafikkskole tilbyr kjøreopplæring og kurs for førerkort til bil.Lokaler i Stovner Senter rett ved Grorud / Oslo.


Benytt oppgitt mailadresse eller ring Lars på telefon. Trinn nummer 2 er førerkort den første delen av selve BE opplæringen. Husk at du kan bestille førerkort kurs og kjøretimer i vår bookingkalender.

Dine arbeidsoppgaver og ansvarsområder: - Service og reparasjoner på motorsykkel - Alt i tett samarbeid med daglig leder - Nødvendig opplæring og kursing gis.Prisgaranti: vi streber etter å være markedsledende i Bergen, og vi innfører derfor prisgaranti.Les mer førstehjelpskurs, vi arrangerer førstehjelpskurs den.