bevart gjennom veinavn som for en stor del er tilknyttet landbruks og -redskaper; Plogveien, Havreveien, Våronnveien, Beiteveien.a. Kan leies til konformasjon og barnedåp. De nærmere 100 frivillige som

bidrar i dette arbeidet er svært viktige for driften av treffsenteret og en naturlig del av det forebyggende arbeidet. Kronprinsparets Fond, kronprinsparet fikk også anledning til å dele sitt engasjement i Kronprinsparets Fond, hvor de jobber for å fange opp unge mennesker som risikerer å falle utenfor. Tidspunkt, du kan leie lokalene i helger og noen ettermiddager på ukedager. Vi håper den bidrar til at du kan holde deg oppdatert på vår utvikling og aktivitet. Solgt til flere eiere i tiden da gårdbrukeren Hans Henrik Manglerud overtok gården. Det leies ikke ut i juli. Sosialt samvær er like viktig uansett alder. Etter presentasjonen av Fondet fikk Kronprinsparet drikke kaffe og samtale med noen av brukerne på senteret. Den ligger som en grønn oase "midt i, oslo by som en del av Østensjøvanne ts miljøpark, bare få minutter fra Oslo sentr. Lerret, prosjektor og høytaleranlegg. Manglerud er en drabantby i bydelen Østensjø sørøst i, oslo. Middelalderen, klostergods under, norge cistercienserne på, hovedøya og lagt under kongen som krongods etter reformasjonen. Manglerud gård treffsenter er for alle over 60 år og ligger sentralt til. Lokalene rommer en kafeteria og flere aktivitetsrom. 647 likes 3 talking about this 346 were here. En bydel for familien. En bydel med talenter, mot og ambisjoner. 388 liker dette 50 snakker om dette 59 har vært her. Manglerud gård treffsenter 60 pluss. Manglerud frivilligsentral ønsker å være et møtested for alle innbyggere i nærmiljøet, på tvers av alder, etnisitet og kulturell bakgrunn.

gjør Gården mottar ikke offentlig driftstilskudd, du kan lese mer om vår bruk av informasjonskapsler her. Og da bety gården Magni behandling ryddet. Navnet kommer av norrønt, lokalene er godkjent for 50 personer.

Manglerud gård treffsenter 60pluss, Oslo, Norway.396 likes 23 talking about this 60 were here.Manglerud gård treffsenter 60 pluss er en møteplass.

Hvis du fortsetter å navigere på nettstedet. Som ble kjøpt av Oslo kommune i 1975. De fleste boliger er borettslag og tilknyttet obos.