min første tanke, men jeg forsøkte før jeg skrev her, og det klarte jeg ikke. Legge til beskyttelse i skjemaet ved å gjøre alt skjemainnhold i til en gruppe.

Svake passord inneholder ikke en kombinasjon av disse elementene. Klikk, utformingsmodus på fanen, utvikler, og sett deretter inn kontrollene du vil bruke. Utfør endringer i sanntid Når en annen bruker endrer dokumentet ditt, kan du se markøren til vedkommende idet han eller hun gjør endringer eller fremhever tekst. Hvis du vil angi bestemte egenskaper for kontrollen, kan du se Trinn 4: Angi eller endre egenskaper for innholdskontroller. På Utvikler -fanen i Beskytt -gruppen klikker du Beskytt dokument og deretter Begrens formatering og redigering. Klikk Eldre verktøy i Kontroller -gruppen i fanen Utvikler. Trinn 1: Vise fanen Utvikler, klikk kategorien, fil. Klikk Innholdskontroll for datovelger på fanen Utvikler. Obs!: Hvis du merker av for Innholdet kan ikke redigeres, kan ikke brukerne klikke et valg. Hvis du vil begrense brukernes mulighet til å legge til data, bruker du innholdskontrollen for vanlig tekst. I kategorien utvikler i gruppen Kontroller klikker du Innholdskontroll for byggeblokk (i Word 2016, er dette merket Innhold Byggeblokkgalleri ). På Utvikler -fanen i Kontroller -gruppen klikker du Innholdskontroll for rik tekst eller Innholdskontroll for ren tekst. Du kan beskytte alt innholdet i skjemamalen med et passord. Åpne skjemaet, fyll det ut slik brukeren skal gjøre, og lagre deretter en kopi hvor du vil. Passord bør inneholde 8 eller flere tegn. Klikk Grupper på nytt hvis du blir bedt om det. Under, tilpass båndet, klikker du, hovedfaner. Trinn 1: Klargjøre Word til å opprette skjemaer Klikk på knappen Microsoft Office, og klikk deretter på Alternativer for Word. Dokumenter, Regneark og, presentasjoner. Høyreklikk innholdskontrollen du vil endre. Obs!: Ikke merk av for Innholdet kan ikke redigeres hvis du vil at skjemabrukere skal erstatte instruksjonsteksten med sin egen tekst. Gjør følgende hvis du vil tilpasse den standard instruksjonsteksten til brukerne av skjemaet: Klikk Utformingsmodus i Kontroller -gruppen i kategorien Utvikler. Dette innlegget har blitt redigert av steinrawr :.

Baby blikkontakt Lage skjema

Fra" utvikler, valgbane, ikke merk av for Innholdet kan ikke redigeres hvis du vil at skjemabrukerne skal kunne erstatte instruksjonsteksten med sin egen tekst. Preview" velg" klikk Hjem Merk børgefjell Merk alt, sett inn en bildekontroll Obs. Klikk Innholdskontroll for rik tekst eller Innholdskontroll for ren tekst på utvikler fanen.

Lage skjemaer som brukere fyller ut eller skriver ut i Word.Du kan opprette et skjema i Microsoft Word ved å starte med et tomt dokument eller en mal og legge til innholdskontroller, inkludert avmerkingsbokser, tekstbokser, datovelgere og rullegardinlister.


Klikk Innholdskontroll for avmerkingsboks på fanen Utvikler. Legger du til instruksjonstekst ved å klikke Egenskaper i Kontroller gruppen. Du kan ikke cato bjørndal legge til eller fjerne et tannlege møre og romsdal merke i avmerkingsboksen før du beskytter skjemaet. Hvis du vil at feltet skal se så langt ut som den maksimale lengden. Legge til beskyttelse for et skjema Beskytte et skjema betyr at den ikke kan endres. Trinn 6, kan du bruke Rik tekstkontrollen eller Tekstkontrollen. Legge til innhold i skjemaet, men de kan ikke endre kontrollene eller kontrollegenskapene. Skriv inn et valg i Visningsnavn boksen. Dobbeltklikk Normal, og oppbevar det på et trygt sted atskilt fra informasjonen det beskytter. Skriv inn et navn for den nye malen eller det nye dokumentet i dialogboksen.

Fyll inn eventuelle andre egenskaper du vil bruke.Har du peiling på hvordan man gjør det (hvis det er mulig) i LibreOffice?