medlem i NBF (Norsk BilbransjeForbund). Volvo XC60 D4 2,4D Summum AWD aut. NOK, bMW 5-Serie 540i xDrive, Integralstyring, HeadUp, KomfortSeter, LED. For at vi skal kunne utbetale et lån

trenger vi en signert kjøpekontrakt. Det kan du sjekke ved å sende en SMS til 2282. Normalt vil det altså være bedre å kjøpe en 3 år gammel bil som har gått 45 000 kilometer, enn en 4 år gammel bil som har gått 30 000 kilometer. Spør selger om de to avgiftene er inkludert i kjøpesummen. Hvor mye utstyr har bilen? Toyota Verso 2,0 D-4D Panorama 7 seter. Finn biler basert på månedlig kostnad. Vurderer du å kjøpe en 2010-modell som ikke har garantien, bør prisen stå i forhold til det. Når du kjøper bruktbil hos Skotvedt AS, er din trygghet viktig for oss. Med fokus på sikkerhet blir alle bruktbiler istandsatt og reparert slik at man på den måten kan føle seg trygg. Vanligvis skal den skiftes når bilen har gått et sted mellom 120 000 og 150 000 kilometer, eller når bilen er mellom 4 og 7 år, men det avhenger av modellen. Hvis dere ikke har avtalt noe spesielt, skal bilen være i samsvar med det man normalt kan regne med ut fra blant annet alder, bruk og kjørelengde. Bilpris134 000, nOK 1 207, nOK 164 000 km 2011 Toyota Bilia Tønsberg, kontantandel47 000. Kjøper du bruktbil av en privatperson, har du reklamasjonsrett i. Her finner du en standard k jøpekontrakt, er selger og eier samme person? Noen biler har faktisk ikke registerreim, de har registerkjede i stedet. Sjekk at selgeren av bilen er den samme personen som står oppført i vognkortet. I tillegg kan vi tilby meget høy kvalitet på alt arbeid utført ved vårt merkegodkjente oppretter og lakkverksted. Be selger dokumentere når og hvor bilen har vært på service. Din bruktbil har garantert kilometerstand, din bruktbil er fri for gamle heftelser. Forbrukerkjøpsloven gjelder og følges ved forbrukerkjøp. For noen modeller er for eksempel automatgir, Xenon-lys, parkeringssensor og skinnseter et must.

Kjøpe bruktbil. Anne løken

Man kjøper eldre bruktbil med høy kystkvinner kilometerstand uten å kalkulere inn høyere vedlikeholdskostnader et slikt bruktbilkjøp vil medføre og vinninga kan fort gå opp i spinninga. Gamle lån må gjøres opp før bilen kan selges. Du får også vite hva omregistreringsavgiften for bilen kommer. Skotvedt har mer enn 50 års erfaring som bilforhandler.


Følger alle nøklene med 1 Opptil 6 års garanti og minimum 2 år30. Hvis du må kjøpe nye dekk trenger du som regel tilpassede felger også. Med billån i journalistikk bergen DNB sørger vi for at gammel gjeld blir nedbetalt før bilen registreres i ditt navn. Trenger det altså ikke å bety at bilen er i god stand. Gunstig finansiering Når du kjøper bruktbil på nett hos oss. Da er det lettere å unngå misforståelser og problemer. Du må ha en skriftlig avtale med selger. Har bilen vært jevnlig på service. Forhandleren garanterer for riktig historikk på bilen. Kan du gjennomføre hele kjøpet med lånefinansiering inntil 10 år med gunstig rente.