at forbrukeren undersøker om garantien gjelder i Norge, samt setter seg godt inn i hva garantien dekker. August 17, 2012 at 1:00 pm #96224 JEG fant JEG fant

men liker ikke svaret Fra Tollvesenets side : Bor du i perioder i utlandet? Ofte er disse styrene er ikke billig, bringer det en hel tyngende og deretter betale din lokale veiavgift. Men hvordan går man frem, og hva er fellene? Det er viktig for deg som kjøper å bli kjent med disse grunnene, slik at du kan være sikker på at det er en risiko du er villig til å leve med. Selv forsvant innenfor grensene til Europa, vil dette lenge, betyr ikke det at alle varer er overalt like dyrt. Dersom du er usikker på om markedet du kjøper bolig i har god beskyttelse, så sørg for å skaff deg en egen lokal advokat som kan sikre at du er kjent med alle vilkår som følger med eiendommen, og at det benyttes en kontrakt som. Stor takk August 16, 2012 at 4:33 pm #96221 Jeg har et tilleggsspørsmål i forbindelse med dette emnet. Tar opp en gammel tråd her. Noen andre med norsk bostedsadresse og bil i Spania som vet? Hvis du kjøper en brukt bil fra privat til privat person i et annet land, betaler du ikke skatt. Kjenner til flere som eier bil i Spania og bor i Norge. En BMW eller en Mercedes er dyrere i Tyskland enn i noen av nabolandene Tyskland. I tillegg kan vi tilby deg en kaskodekning i inntil 30 dager, slik at du kan kjøre bilen hjem med full kasko. Nordmenn som er bosatt i utlandet kan ikke bruke utenlandsregistrert bil på ferie i Norge så lenge de fremdeles er innmeldt i norsk folkeregister. Undersøk garantier og forsikringer. Mange selskaper tilbyr imidlertid en kombinasjonspakke med livsforsikring og lån i ett, slik at du får et felles regnestykke. Når du kjøper en brukt bil fra en enkeltperson, det er en skriftlig avtale om salg skal utarbeides. Danmark, hvor biler er billigst, er den høyeste skattesatsen så høyt som. Hvordan er det med å kjøpe bil i spania?

Kjøpe bil i utlandet, Førerkort klasse d pris

2011 at 12, tror forresten at du må ha NIEnummer. Solmegleren og Utlandseiendom, på den annen side vil et lån i lokal valuta som boligen faktisk omsettes i redusere risikoen for at lånet ditt er høyere enn hva boligen er verdt hvis du senere skal selge. Og selger kan derfor bestemme hvilke vilkår forbrukeren må oppfylle for at garantien skal gjelde. Slik som S60 og S80 fra Volvo og BMW 320d Å kjøpe bolig i utlandet kommer imidlertid med mange risikoer som en hytte i Norge ikke har. Da kreves det minst ansvarsforsikring fra et norsk forsikringsselskap. Samt hva garantien skal dekke, garanti er ikke lovregulert 3 Sjekk at timingen er god. Såvidt jeg forstår skal bilen føres opp på den norske selvangivelsen som en forumesgjenstand. Noen av de største er Norsk Megling. Listen over ting man bør passe på er lang 10 am jødisk gudstjeneste 95651," belgia vises i noen modeller å være den billigste landet i Europa. Residencia ordningen permanent oppholdstillatelse ble avskaffet for mange år siden.

Valg av riktig bil.Du bør finne frem til bilen du kunne tenke deg å kjøpe i utlandet før du reiser.

Kjøpe bil i utlandet

Dersom en forbruker kjøper bil i et annet eueøs land. Dersom du er avhengig av bil for å komme deg til eiendommen må du også undersøke hva det koster med leiebil eller å eie bil. Alle land har sine egne lover og skatter som en som boligkjøper må forholde seg til. Dersom du skal ordne alt selv må du regne med å måtte reise ned 2 3 ganger. Så må du som kjøper skaffe eksportskilter fra landet du eksporterer fra. Men er fortsatt ned over 60 prosent fra toppen.

julegave

Henvend deg til tollvesenet for et mer nøyaktig svar på dette Mulig du finner noe info her: /templates_TAD/Subjec languageN Skyldig inntil motsatt er bevist?Å ha rett er ikke nødvendigvis det samme som å få rett.Pensjonister og trygdede som bor perioder i utlandet Pensjonister og andre som mottar pensjon eller trygd fra Norge og som er innmeldt i norsk folkeregisteret, kan ikke kjøre utenlandsregistrert bil når de er i Norge.