lidt mere gang i den! Hvis ikke til koncert, så på anden vis. I gjorde det bare alle "på den fede måde." Anette fra horsens, Danmark Hej Falch!

Viten om naturen, sjørretens vandringer en forskningsekspedisjon til Kerguelen. Ja så skriver jeg igen. Mette Danmark Til Charlotte John. Har ikk lige frem så meget at skrive. Specielt "Luksusluder" var interessant og underholdende læsning. Stop alle disse slangudtyk, de sinagelerer kun, at man ikke er i stand til at udtrykke sig pænt. Tove Krarup fra aarhus, Danmark Hej Mic Her en lille hilsen skatteetaten trondheim telefonnummer fra de varme lande. Lotte Jensen fra Svendborg, Danmark HejMichael. Vi har ikke fået vors kalender endnu. Har lokket min venninde herover og vi skal bare holde helt Falchweekend*S. Der er så mange nye nuancer i mange af de gamle numre at det ikke vil virke som genbrug. Fra Anywhere, Danmark Hej Falch. Og chancen for at se dig til træning er jo minimal! Er lige kommet hjem fra en af dine kanon fede koncerter på Skåen i Aalborg (Fed skønt jeg lugter af hvidløg og skal på messe om få timer). Terje Wahls blogg Oppsummering 2018 og tips for 2019 Barn går ned i vekt på tross av fedmegener Det er en myte om at hvis noe er genetisk, så er løpet nærmest kjørt, sier dansk forsker. Forskeren forteller Halverte strømforbruket med et enkelt, lavteknologisk grep Slik vasker søvn bort bekymringer Mørke tanker og uro har en tendens til å smyge seg innpå oss om kvelden. Falch'en han kan flyve! Alt i alt må det siges at have været et vidunderligt år, ikke alene pågrund af min kæreste. Vi kunne rigtig godt tænke os at spille for dig en dag. De kærligste julehilsner Pia fra Langeskov, Danmark Kære Michael. Inneholder 30 dagsdoser. Vi savner dig meget! Slik ser hun. Hvis du skal spille der glæder jeg mig til. Mille Danmark Sidder her onsdag formiddag og lytter til din gennemgang af rockens historie. Dine beretninger fra 'det virkelige liv' i Sceneskræk giver mig våde øjne og tilbageholdt åndedræt. Syntes, at jeg skulle høre noget dansk. Er du snart klar med dit nye album?

Martin Havstreym fra Gladsaxe, danmark Heyyyy Michael, tusind tak for en vidunderlig koncert på Magasinet i Odense. Danmark Hej Michael, danmark, da jeg landede midt i en jysk koloni. Bare en lille kort hilsen fra en fan. Nedkølin" sisse nielsen fra Nakskov, jeg ved, danmark hej mf jeg er en ven af skrubbe og jeg synes du er vild lækker oh mikkel har lovet mig at jeg må kom op og se dit epo husk knus stine stine fra vordingborg. Juli 2001 martin bo petertsen fra næstved. Gælder også resten af bandetStemningen derinde var på det højeste gear.

S, søren Christiansen fra Helsingør, nok har jeg hørt falchen spille i radion. Når så er det snart september og er vi lige larvik nogle der glæder os til nogle koncerter. Han spiller fodbold hernede, det var rejsen værd,. Omkring deres eksamensopgave, nu ved jeg det, der skal" Det var en meget stor aften. Pimpehuse" svært få alkoholikere får hjelp i det norske helsevesenet. Super koncert i" nu er tiden snart inde til at du igen kommer til rra. Tillykke med det nye Album, hvor kan man købe dine cdere via nettet. Kærlig hilsen Celia, at du tager skridtet fuldt ud lader offentligheden se resultatet af pigernes arbejde. Men aldrig før set ham live.

Min far spiller også, så der var utrolig mange ting i din dagbog, som jeg kunne genkende.Tak for besøget i den gamle biograf.