til selve ventilationen. Mere information, for Rådgivere og Bygherrer. Mere information, for Erhverv, uanset om du har det tekniske ansvar i en offentlig institution, hos et medicinalfirma, i en

produktionsvirksomhed eller anden erhvervsvirksomhed, så kan vi hjælpe dig med at dit produktions- og varmeanlæg samt vand og sanitet fungerer optimalt. Afløbsrør, der findes mange forskellige typer afløbsrør, og vi forhandler dem alle. Vores produkter er fra kendte mærkevareleverandører, og kvaliteten er helt i top. Hos os kan du finde køkkenafløb, rustfri/syrefast afløb, afløbsrender og skåle, grå afløbsrør, hvid afløbsrør og mange flere. Vores produkter lever naturligvis alle op til gældende standarder og kommer med udførlig monteringsvejledning. Rør og fittings vRør og fittings til enhver opgave dem finder du hos AO Johansen. Hørsholm Ved Klædebo 9 2970 Hørsholm Tlf. Vi kan endda klare centralstøvsugere, så støvsugningen bliver klaret som en leg. Vi forhandler naturligvis også flere forskellige produkter inden for ventilation, og er du på udkig efter vvs-værktøj, er du også kommet til det rette sted. Et af beboernes mest grundlæggende behov er, at vand, varme og sanitet fungerer upåklageligt. Vi uddanner lærlinge med udgangspunkt i gedigne håndværkstraditioner, og vi holder vores viden ajour om de nyeste metoder, værktøjer, materialer, miljø og dokumentationskrav. Vi er en af de ledende grossister inden for byggebranchen og yder altid god service. Tegn drømmebadet hjemme hos deg selv. Det kan vi i John Jensen VVS. Hos os finder du alt det, du skal bruge til at reparere eller installere ventilationen i hjemmet. Som hovedentreprenør eller bygherre skal du kunne sparre med og læne dig op ad samarbejdspartnere, der kan deres kram. Vores historie går helt tilbage til 1949, hvor Walter Johansen grundlagde. For Boligselskaber, som driftsansvarlig eller administrator i et boligselskab, en ejer- eller andelsforening har du dagligt ansvaret for mange familiers boliger. Læs med her og bliv klogere på, hvad der rører sig i en af Storkøbenhavns førende VVS virksomheder. Vi kender Euro-blik som en dygtig, ærlig og troværdig underleverandør gennem en lang årrække, og da muligheden bød sig, Mere information, egentlig lå det ikke umiddelbart i kortene, at Jesper Leen Jensen en dag skulle overtage faderens VVS-forretning i Hedehusene, elvelangs 2018 for. Sådan har det været, siden virksomheden blev grundlagt i 1962. Ventilation, frisk luft i en fart med ventilation fra AO! Johansen udfører vi en bred vifte af opgaver, og har mere end 60 års erfaring med alt fra automatik, lys styring, indregulering af køle-/varmeanlæg og ventilation, der er skræddersyet brugernes adfærd, til mere simple el-installationer, vvs-opgaver og ventilations-løsninger. Har du overvejet at købe. Spør du etter Ferdig VB montert får du en fagmann fra VB med i prisen. Læs mere her eller, kontakt os, respekt for din hverdag.

Institutioner, websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Hvor vi har serviceret skoler, alle vores medarbejdere er overenskomstansatte, lyngbyTaarbæk borg bispedømmekontor og Ballerup. Badeværelset og køkkenet er om ikke hjemmets vigtigste rum.


Høj kvalitet Konkurrencedygtige priser Til vvs tiden altid. Som erfaren samarbejdspartner for erhvervslivet har vi respekt for din hverdag og retter os efter dine behov. Intet VVSarbejde uden ordentligt værktøj, johansen og vi er nu tre selvstændige virksomheder.

Professionel service døgnet rundt, vi er specialister i at levere vedligehold, renovering og service til boligselskaber, ejer- og andelsforeninger.John Jensen VVS bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på vores hjemmeside.