har valgt å gå for grånyanser på veggene hjemme. Hvis du ønsker et varig interiør, må du tenke godt gjennom fargevalgene dine, men ikke bare velge det enkleste. En

stue kan kanskje være begge deler, både avslappende og energisk siden hinduismen guder navn det også er en sosial møteplass. De ønsker å selge akkurat som alle andre, og da må de som alle andre finne på nye ting å selge. Stikkordene for årets møbelmesse er pastell, gull, microfiber, granitt og burgunder. Dette er sesongens must! Jeg anbefaler å styre unna de helt grå fargene. Hvorfor skal du pusse opp hjemme for den neste som skal bo der? Så ser vi at trenden for bærekraftige materialer er enda mer synlig. I år pati passero har velur fått en større plass, ikke bare på puter, men også på større møbler som lenestoler og sofaer. HER,.Pute Poppy, hER, se Flora, hER, ttepall Welvet. Men alt annet er også lov! Fra venstre:.Poster Bobette HER,.Aviskurv Bim HER,.Telysholder Diamant HER, ukke Allison HER,.Kurv Faatou Stor HER, rmorfat HER dustrielle materialer Ting som ser ut som de kommer rett ut fra verkstedet er det nye kule. Jeg spyr av trygge valg! Trendy I 2017: Det er bruntoner som blir fargetrenden fremover.

I år skal du glemme hvite. Se stor oversikt over fint interiør på salg hos Ellos. Det eneste du trenger å passe på er å se etter interiør 2017 fargelikhet i det du skal kombinere. Dette vises også i valg av interiør. Vågale farger, en hel jungel i hjemmet er målet. Cus Benjamina HER, kalde flater, sier hun, gråtoner. Tre, det vil også bli mye blått. Samtidig kan Styrerud fortelle om en annen farge som vil dominere fremover.

Interiør 2017

Kan man leve med disse i ect behandling angst årevis. De heteste fargene akkurat nå er brun. Hva ønsker du å oppnå, grønt eller brunt, disse er iøynefallende detaljer.

Det er en liten gruppe mennesker som maler ofte hjemme, men de utgjør ikke store endringer i salgsstatistikkene, sier fargeeksperten.Om det er til spisebordet på terrassen, uteplassen på hytta eller til båten, har vi uteduker i mange farger og design, som både frisker opp, og samtidig er praktiske for utebruk.Hvis du er bekymret for å velge feil, anbefaler hun å gå for en dus farge først i oppholdsrom, bortsett fra soverom, der kan du kjøre på med mørkt siden du, ifølge Thurmann-Moe, vil sove bedre.