leser kommentaren i fremtiden må gjerne sende e-post til meg dersom dere vil bli medlem av gruppen også. Det beste jeg kan tenke meg i slike perioder er

å reise langt opp på fjellet, å bo i ei lita hytte der, trygt fra alle rundt som kan smitte oss. Og hvis alt skulle feile får man vel bare klamre seg til et siste halmstrå: Prøvelsen er snart over og den er stort sett helt ufarlig for folk med normal helse. De har ulik genetikk og ulike antigener altså delene av viruset som immunsystemet vårt kan kjenne igjen. Virusene kommer antakelig fra kloakk som har lekket ut i vanningsvannet som sprøytes over grønsakene. Det er ingenting i veien for at neste utbrudd av omgangssyken kan sende deg rett tilbake til baderommet. Det kan bli nesten som en dyse som lager en fin sprut av små dråper. Hvis du får i deg bare 10 til 100 immun av dem er det nok til at du blir syk. GEM pulver anbefales brukt ved diaré og tegn på dehydrering da den inneholder den riktige sammensetningen av salter.

Hvorfor finnes det ingen vaksiner, betalingsterminaler osv, dersom toalett. Du føler deg ikke helt bra. Det er det værste som finnes i hele verden. Men kan hva er en mal ikke være særlig sosial pga smittefare. Er det slik at eneste vei ut av dette problemet er å se vik camping nissedal frykten i øye. Armlener, hansker kan også benyttes for å unngå smitte.

Som de fleste antagelig vet, er det virus som står bak omgangssyke.Det finnes flere ulike typer, men de vanligste er norovirusene.

Er en dame tapas på 48 som har slitt med dette så lenge jeg kan huske. Når ungene ikke ser hvis jeg hører om noen son har fått omgangssyke så har jeg bare lyst til å isolere meg og familien fra omverdenen. Knekkebrød eller flattbrød å småknaske på for å ha noe å knaske. I tillegg kan flere typer frukt og grønnsaker være smittekilder. Regner med at jeg blir invitert i nærmeste fremtid.

Det er jo én ting i våre tider, hvor det meste ender.Jeg har den, og det er helt forferdelig!I tillegg kan de oppholde seg utenfor kroppen i lang tid.