vil ikke telefonen din virke når reiser i EU/EØS. Flere valgmuligheter, de nye abonnementene dekker de aller fleste behov, enten du har behov for lite eller mye data, eller

noe midt imellom. Jeg er ikke kunde hos dere, men vil bli det. Det betyr at du kan bruke net mobilabonnementet i EU og EØS akkurat som hjemme og du ringer mellom EU-land uten ekstra kostnad. Dette kan du selv administrere. Vi tar forbehold om prisendringer. Utgående SMS/MMS fra EU/EØS til Norge: Inkludert i abonnement med fri tale, SMS og MMS. For abonnement med løpende priser gjelder samme pris som i Norge. Data Rollover, alle våre mobilabonnement inkluderer også Data Rollover som lar deg «rulle» med ubrukt data videre fra en måned til en annen. Les mer om dette her. Hvis du ikke bytter etter. Jeg har bindingstid på mitt abonnement hva gjør jeg? MMS kan ikke sendes til utenlandske numre, men MMS kan sendes og mottas i utlandet på samme måte som hjemme. Dersom du venter med å bytte, vil du selvsagt få en påminnelse om dette 30 dager i forveien. Må jeg net betale ekstra for å få beholde Data Rollover?

Hva skjer om jeg ikke bytter abonnement. Dersom du allerede har sagt ja til å bytte abonnement. For at telefonen skal virke i utlandet etter.

Her finner du oversikt over priser for å ringe fra Norge til utlan det, samt hva det koster å bruke telefonen i ulike land.Velg land i listen under for.Alle priser er inkl.

Ice net priser utland

EU inkludert 00, alle priser er eksl, utgående SMS fra eueøs til andre land i eueøs. Det er egne fordeler for Bli Kjent. Du må ikke bytte abonnement før. Réunion, prøvekjøpsordningen Bli Kjent, data onefoot g sport Rollover og ingen overraskelser på regningen ved overforbruk av data er bare noen av fordele med å lånekassen bi være kunde hos oss. SMS og MMS, vær forsiktig med å dele sensitiv informasjon som kredittkortnummer og personnummer dersom du er på et åpent offentlig nettverk i utlandet. Ordinær samtalepris, viderekobling, data i Norge, vi var også først ute med å lansere. Mnd, og har du data til overs ved månedsskiftet ruller du ubrukt data med til neste måned.