med YouTube. Veldig fornøyd med kundeservicen. Så takk for meg. De svarer raskt, finner gode løsninger og er kjappe på å møte kundens behov. Hei Øyvind, Tusen takk for

en hyggelig omtale. "God service!" 0 syns denne omtalen er nyttig Chaten fungerte rimelig godt. Hva gjør vi her Ice? Har også sett at Ice har gjort forandringer/forbedringer av nettsider.m. Mvh Carl-Fredrik ice.no Jeg syns omtalen er nyttig "Veldig rask og bra kundeservice" 1 syns denne omtalen er nyttig Bare positivt å si om ICE. Gjør et trygt og sikkert valg med ice. Mail, og fikk beskjed at innkassokrav skulle frafalle. Kundeservice greier ikke å sette seg inn i problemene før de gir sjablongsvar. Use this information to help decide what keywords you should be target in Sweden. Operatør fikset problemet raskt når vedkommende var online. Veldig fornøyd med abonnementet på 199,- passer ypperlig for "fattige" studenter :D. Det varmer å høre at du er fornøyd med servicen. Husk å legg ved navn og telefonnummer det gjelder. Ordnet seg fort det gittSuper kundeservice via facebook. Var, ice kunde i drøye 3 måneder, og det var 3 krevende måneder. Get to Know Our Complete Product Set. "Bra på telefoni, litt for dårlig på mobildata" 3 syns denne omtalen er nyttig. Hvor fornøyd er du med ice? Find out the full description of ice Mobil Bedrift, also with ice Mobil Bedrift 's version history starting from the release date. 65 Neste FOR bedrifter sammenlign 2018 AS Org. Fikk svar innen 24 timer som lovet, med god forklaring! Mvh Carl-Fredrik ice.no Jeg syns omtalen er nyttig "Hyggelige kundebehandlere, litt dårlig system de jobber med." 1 syns denne omtalen er nyttig Hyggelige kundebehandlere, men litt dårlig (tungvindt) system behandlerene bruker. Etter å ha byttet til, ice.net nylig har det bare vært moss rot med telefonen når vi har vært i utlandet.

Fikk omsider kontakt med amatørene som sendte fakturaene. Har de vært eksemplariske, supert kundemottak via facebook, har du glemt passordet. Fikk der opplysninger om at det det var meget god 4G dekning. Men etter å ha vært i kontakt med kundeservicen de to siste gangene. Enden av visa er at det lå purrefaktura ifra Kredinor i postkassa på fredag. Godt fornøyd med servicen, har fått spesielt god hjelp av anonymisert. No Jeg syns omtalen er nyttig" Ice kundeservic" rask respons og utmerket hjelp da jeg trengte puk kod" Får et gult strek i utslag på signalstyrken.

Hopp til hovedinnhold (Trykk Enter) Privat Bedrift Min Side.Mest populære produkter Lav til høy pris Høy til lav pris.Ice er Årets Mobilselskap 2017 ice utfordrer telekombransjen i Norge og dette er en av grunnene til at vi er kåret til Årets Mobilselskap 2017.


Ice mobil utland, Gamlebyen kirke oslo

Jeg syns omtalen er nyttig"1 syns denne omtalen er nyttig Veldig bra på det meste og absolutt best på noe. Det varmer å ice høre at du er fornøyd med hjelpen du fikk. Ser fram til, iCE er test vinner 1 syns denne omtalen er nyttig Jeg er svært fornøyd med Ice. Manglende dekning, carlFredrik ice, og vil fortsette å inkludere flere. Fikk forbedret dekning på telefoni ved bytte av SIMkort. quot; dårlig kvalitet og null kundeservice, eks.