om du vil lete opp etter en spesifikk podkast. Trenger du bare en enkel spiller, vil du neppe ha behov for å koste på deg det. Å laste ned

en podkast er en enkel sak, her viser vi deg hvordan. Trykk «Add feed lim eller skriv inn RSS-adressen ( /?feedpodcast ) og trykk på søkesymbolet, lim/skriv inn RSS. Selv for jeg mange spørsmål om podkast. Unntakene er egentlig når det er ferie. Spesielt hvis man laster ned podkast-episoder når man ikke har et trådløst nettverk i nærheten. Her finnes et bredt utvalg norske og utenlandske podkaster, både lyd og video. Selv om du har iPhone, er du ikke låst til Apples podkast-app. Pocket casts: En stilig app som gjør det lett å finne nye podkaster. Nettopp for å gi lytteren anledning til å høre på programmet eller episoden akkurat når det passer mottageren, og ikke bare avsenderen. Men ikke nødvendigvis fra din smarttelefon.

Ett klikk på appen så er man sistranda skole i gang. Alt i et pent brukergrensesnitt, som de kan se på akkurat når det passer dem. Og velg Roaming av ved Mobildatavalg.

Lyst til å høre høstens store podkast -hit, Serial, på vei til jobben?Å laste ned en podkast er en enkel sak, her viser vi deg hvordan.Hvordan kan jeg komme i gang med podkaster på iPhone, iPad eller iPod touch?Hvordan laste ned podcast

Åpne deretter BeyondPod og mc førerkort trykk på Add feed nede i høyre hjørne. Men her fokuserer vi først og fremst på hvordan du går frem på smartmobilen. Så bruker man det mobile internettet via 4G for eksempel og da benytter man seg av datatrafikken i abonnementet. Dermed aktiviteter molde kan du ganske raskt ha hele episoden lastet ned på din smarttelefon. Sendt både på vanlige radiostasjoner og som dedikerte podkastshow. Får du tilgang til dine abonnementer i et ryddig grensesnitt som gjør det enkelt å administrere abonnementer. Og kan lytte på den selv når du ikke har internetttilgang.