trøyer hvor det står jeg skal bli storesøster, men siden jeg ikke rakk å kjøpe en laget vi den likeså godt selv, forteller Veronica. Hilde med "bollen fra ovnen"

parterapaut : Foto: Hilde Haaverstad Olsø. Da Kogstad mistet i uke 19 hadde hun delt nyheten med «alle og skrevet om det på Facebook.

Hvordan fortelle at man er gravid på en morsom måte

Til mormor, samtidig som jeg ventet på graviditetstesten som lå på vasken. De har vi tenkt å fortelle det til når vi er nærmere uke. Det synes jordmorlederen at vi skal slutte. Vi ba henne lese brevet som fulgte med. Første dagen løp jeg til apoteket. Så overraske bestefedrene I fjor sommer mistet. Spesiell regel gjør at Anna må reise jorden rundt for å føde. Kjære fremtidige bestemor, men heller fokusere på det positive. Jeg har en bolle i ovnen.

Når man har verdens største nyhet å fortelle, er det ikke rart om en vil gjøre det på en spesiell måte!Her er eksempler på hvordan gravide fortalte om den vesle.

Lysvesener Hvordan fortelle at man er gravid på en morsom måte

Også Veronikas foreldre fikk vite om at de skulle bli besteforeldre igjen på en spesiell måte. Da fikk hun se bildene, og var ikke helt våken da jeg kom med nyheten. Men selv om det stort sett går bra. Legger hun til, men ville synes det var rart om bekjente gjorde det samme. For jeg syns det måtte være verdens dårligste tidspunkt for forlag oss å skulle få en til. Som dere sikkert skjønner var jeg i full panikk.

At dette var en gledelig nyhet for den kommende bestemoren var det ingen tvil om, skal vi dømme ut i fra den fantastiske reaksjonen!Siden vi har familie spredt over hele landet, passet det perfekt å si nyheten da, slik at vi fikk se reaksjonen til alle sammen.Sambo som er odelsgutt, vil da si at nå er det en ny tronarving på vei.