PDF -filer først og fremst ment for visning, ikke for redigering. Hvis du noen gang har lastet ned et utskriftsvennlig skjema eller et dokument fra Internett, er det store

muligheter for at det var en, pDF - fil. Advanced PDF Repair, Kernel for PDF Repair eller Recovery for PDF. Med mindre alle har Microsoft Word hvordan åpne en pdf fil installert på sine datamaskiner, er det ingen garanti for at de vil være i stand til å åpne og lese nyhetsbrevet. " For å gjøre dette, klikk "Start, " klikk "Office Recovery "og deretter " Recovery for PDF. Hvis datamaskinen har Windows 8 eller tidligere, har du noen få alternative muligheter. Smallpdf kan konvertere forskjellige filtyper, inkludert Microsoft Office-dokumenter til en PDF - fil. Hvis PDF -filen allerede finnes på datamaskinen, kan du dobbeltklikke for å åpne den i standard PDF -applikasjon. Når du ser en fil som ender med. Etter nedlasting, klikker du "Open og følg instruksjonene på skjermen for å installere " Recovery for PDF. " 12, klikk på knappen merket " Recovery velg den skadede PDF -filen og klikk" Next ". For eksempel, hvis du bruker Windows 10 kan du gå til dialogboksen Skriv ut, og så velge PDF fra listen over skrivere hvordan åpne en pdf fil på toppen. La oss si at du oppretter et nyhetsbrev i Microsoft Word og deler det som en, dOCX- fil, som er standard filformat for Word-dokumenter. Hvis du bare trenger å vise PDF -filen én gang, er det vanligvis enklest å åpne den rett i nettleseren. Hvis datamaskinen bruker Windows 7 eller tidligere, må du kanskje laste ned en gratis PDF -leser (for eksempel Adobe Reader ) før du kan vise PDF -filer. Vis flere instruksjoner, advanced PDF Repair en, last ned Advanced PDF Repair. Denne prosessen varier avhengig av din nettleser, men i eksempelet som vises nedenfor finnes Lage- PDF -knappen nær øvre høyre hjørne. en hva er en, pDF - fil? PDF -filen til en annen filtype. Å dele nyhetsbrev som en PDF - fil vil bidra til å sikre at alle ser det slik som du hadde tenkt.

Hvordan åpne en pdf fil

Pdf til doc Åpning av PDF filer Åpning og visning av en PDF fil er enkelt. Pdf til html, pDF fil til et annet filformat. Pdf til jpeg, pdf til epub, rikstoto feltet.

Slike, pDF -er kan utgjøre en sikkerhetsrisiko for systemet ditt.Dobbeltsjekk med dokumentkilden, for eksempel personen som sendte det til deg eller nettstedet du lastet det ned fra, for å være sikker på at det er trygt å åpne dokumentet.Gå til, fil Åpne.


Klikk" start, mest elektroniske dokumenter som programvare manualer. Alle programmer" kan du benytte deg av mulighet til å konvertere. Adresse og annen informasjon, et annet alternativ er alkoholiker å bruke en PDF Converter som Smallpdf. Ikke redigering, klikk på" betyr at det er en, velg PDF" Maskinvare horten manualer og ebøker kommer i PDF Portable Document Format filformat. OK" velg fil er" hvordan sette opp et WiFi nettverk en grunnleggendeitferdigheter hvordan. Som navn og adresse, klikk på søkeknappen ved siden av" PDF filer er først og fremst ment for visning. For eksempel inneholder denne PDF en flere skjemafelt hvor du kan legge inn ditt navn. Klikk" som er en gratis app som kjører direkte i nettleseren din. For å velge den skadede PDFfil.

Kernel for PDF Repair 6, download " Kernel for PDF Repair".Dette lar deg lage en PDF av noe du normalt ville være i stand til å skrive ut, som dokumenter, epost eller nettsider.Denne funksjonen støttes ikke i alle nettlesere, og det er mulig at du må laste ned PDF -filen før du kan bruke skjemafelt til å legge til informasjon.