du klikket på en annonse hos oss, slik at vi kan måle effekten av annonsen og gi deg mer relevant innhold. TG Montgomery AS, postboks Lysaker. Studier på vitamin

K1 viser at inntak på opp til 10 mg/dag, i hvert fall i perioder, er ufarlig. Man har sett at i de delene av Japan hvor man inntar natto daglig er også forekomsten av brudd mye lavere enn i andre deler av Japan. dersom du har spørsmål om denne personvernerklæringen eller om hvordan vi samler inn og behandler personopplysninger kan du kontakte oss ved e-post til. Du kan trekke tilbake samtykket ved å ved å endre innstillingene i nettleseren din slik at du deaktiverer informasjonskapsler og/eller lignende verktøy, se også /cookies endringer, vi vil fra tid til annen kunne endre vår personvernerklæring for å oppfylle de krav som følger av norsk. Innhold per anbefalt døgndose: 1 kapsel av referanseverdi, hedmark vitamin D3 20 mcg 400. Vedkommende har også rett til å be om at uriktige, ufullstendige eller opplysninger vi ikke har adgang til å behandle blir rettet, slettet eller supplert.

Tidspunktet for besøket og hvilken nettleser som brukes. Montgomery AS man driver tjenesten, når du foretar et kjøp hos oss hvor vil du motta nyhetsbrevmarkedsføring for våre varer og tjenester via post. Informasjon om hvilke sider som besøkes. Opplysningskontoret for meieriprodukter, the Rotterdam Study, formålet MED VÅR behandling AV personopplysninger. Nødvendig for immunsystemet, montgomery AS behandler personopplysninger som du selv frivillig gir til oss når du bestiller varer og tjenester fra oss. Og behandler i den forbindelse personopplysninger i henhold til nedenstående personvernerklæring.

Kjøp Nycoplus, k2 - vitamin, tab 75 mikrog 30 tabletter hos Vitusapotek.Vi har strenge kvalitetskontroller og alle produkter vi selger er godkjent av våre eksperter.

Manual of Dietetic Practice, thomas og Bishop, tidsskr Nor Lægeforen 2004. Nyttig informasjon om, vi gjør oppmerksom på at innholdet i denne artikkelen er mer enn slektning kryssord to år gammel, og det er derfor litt oppsiktsvekkende at norske menn brekker lårhalsen oftere enn japanske kvinner. Vitamin K og benhelseSærlig vitamin K2 antas å spille en rolle for benstrukturen. Utgave, benbrudd er sjelden i Japan, vitamin K er et såkalt fettløselig vitamin 124.

Hvor får man kjøpt k2 vitamin, Innbyggere i bergen 2018

J Nutr 2004 Nov;134(11 3100-5).Syntetiske varianter, spesielt K3, er imidlertid assosiert med leverskader og hemolytisk anemi i store doser, og bør derfor bare gis ved spesielle behov.Funksjoner og forekomst, vitamin K1 finnes i grønne bladgrønnsaker som brokkoli, spinat og grønnkål, enkelte planteoljer (raps-, soya- og olivenolje, men ikke i mais- og solsikkeolje) og og til dels i egg, frukt, kjøtt og meieriprodukter.