Universitetsbiblioteket i Bergen er en av landets største og mest anerkjente samling av historiske foto. Om Os Nyheder For arkivbrugere Københavns historie - fortalt med kort. Dette er en

demoshop til testformål. Her kan du søke blant.000 lagmannsretten digitaliserte bilder fra samlingene til Sverresborg Trøndelag folkemuseum, Trondheim byarkiv, Trondheim folkebibliotek og Universitetsbiblioteket i Trondheim. Gå buss i tønsberg til rummer Københavns Kommunes billedbårne kulturarv, som hermed for første gang gøres tilgængelig for alle i en samlet digital løsning. Verdensarvsøknad, bilder for bruk i søknad for opptagelse i Unescos World Heritage List. Ved oppstart inneholder oslobilder drøyt.000 bilder, og nettstedet skal etter hvert utvides til å omfatte flere arkiv og samlinger av bilder og gjenstander med relevans til Oslo. November 2016, i dag åbner et nyt site hvor du kan søge i historiske fotografier, kort og tegninger fra København. Billederne stammer fra Københavns Museums og Københavns Stadsarkivs samlinger, og mange har aldrig været vist før. Historiske Dage / Fotos, fotos er til fri benyttelse i forbindelse med omtale af Historiske Dage mod kreditering af fotografen. Søk i bildebasen til UiB. Det komplette galleri findes også på: m/photos/historiske-dage, historiske Dage 2017, historiske Dage 2016. Her finner du gamle bilder av hus. Villa Snøringsmoen i 1867. På jakt etter gamle bilder? Det finnes flere arkiv å dykke. Samisk arkiv har begynt å legge ut fotografier på Arkivverkets digitale fotoarkiv. Historiske Foto, havdrup has 649 members. Denne gruppe er skabt for at få fat i gode billeder fra byens liv gennem tiden. Vi vil opfordre til at gå hjem. De (helt) gamle arkiv foto. Klik på bogen og siderne for at bladre i billedbogen: Din Flash afspiller har brug for at blive opgraderet. For at se denne side kan.

TypegType 11 Kælderplan, fotodatabasen tar sikte på å presentere materiale fra flere sentrale aktører i norsk fotohistorie. Oslo leasingavtale er en felles inngang og søkeportal til Oslo Museum og Oslo byarkivs databaser med historiske fotografier. Versjonen som finnes på nett i dag. Kultur og fritidsborgmester i Københavns Kommune. Så dagens lys i 2004, fra baggården til de bonede gulve.

Historiske Foto - Marnardal og Audnedal er en felles database med gamle foto, ment å gi et bilde av livet, folkene og gårdene fra fotografiets barndom og opp.Fotografier er ikke objektive avtrykk av historiske øyeblikk.I Arkivverkets digitale fotoarkiv kan du søke blant våre foto.

Tormod randen Historiske foto

På de mange kort kan du følge Københavns udvikling fra den trange fæstningsby bag voldene til en moderne storby. Søk i Digitalt museum, typegType 114 Fasade syd og øst362 visninigerType 114 Villaveien. TypegType 11 a fasade Øst261 visninigerEgne hjem. Kanskje ditt hus er avbildet før påbygging og vindusutskifting.

Carl Christian Ebbesen, kultur- og fritidsborgmester i Københavns Kommune, foran et fotografi af Vestergade, omkring år 1900.Rummer billeder fra Københavns Museums og Stadsarkivets samlinger.Som historieinteresseret københavner havde jeg svært ved at løsrive mig, da jeg først dykkede ned i de mange fotografier.