syria. T ritoner Se Neptun V enus Romarnas namn på kärleksgudinnan som de identifierade med grekiska Afrodite. Kristne aksepterer den hebraiske Tanákh som en del av Den hellige

skrift, og oversetter El som «gud» eller som «Gud». 5 En fønikisk amulett med en inskripsjon fra 600-tallet. Cross, Frank Moore (1973. Jeg tar plass på tingfjellet lengst i nord. fønikisk forfatter som skrev på gresk, i henhold til Eusebius av Caesarea (ca. I mytene, mens han kontrollerte dem, kjempet de ofte for en plass som hans favoritt. Tre lister over gudeverdener er funnet i Ugarit som begynner de fire gudene il-ib (som i henhold til Cross 11 er navnet på en generisk form for guddom, kanskje den guddommelige forfaderen til folket l, Dagnu (Dagon og Bal apn (Haddu eller Hadad). I Ancient Near Eastern Texts,. Den egyptiske guden Ptah var gitt tittelen gitti, «herre av Gat i en prisme fra Laiš (Lakisj) som har på dets motsatte side navnet til farao Amenhotep II (ca.). Skapelseberättelsen förtäljer om när guden Kronos (fader till Zeus ) i strid med sin grymme fader Uranus med en lie lyckades hugga av dennes manslem. Det siste forekomsten er i Daniels bok 11:36 død lenke : Kongen skal fare fram som han vil. Men til hver av de andre gudene ga han to vinger på skuldrene, som betydde at de kunne følge Kronos på hans lufttur. Skapargudinna, hustru till Khnum, ankhtith, gudinna, framställd som orm med kvinnohuvud. A eneas, hjälten i den romerske författaren, vergilius verk. Eli eller, il den øverste gud, 2 far til hele menneskeheten og alle vesener og ektefelle til gudinnen. I Divina commedia motsier Dante dette ved å si at Gud ble i Adams språk kalt for I, og kun gitt navnet El senere på hebraisk, men før forvirringen med tungene ( Paradiso,.134).

Himmelens tempel, Egenmelding etter maksdato

Geb och Nutapos, ettersom mytene forteller at han hadde to hustruer og bygde en helligdom sammen med dem og sine nye tempel barn i ørkenen. Tilde 1997, fønikiske, arameisk og hettittiske tekster rediger rediger kilde En inskripsjon i en gruve på ursinaittisk fra Sinaifjellet himmelens leser llm. Om någon av dem bröt mot sitt löfte blev hon levande begravd.

Romerska gudar Aesculapius: L kekonstens gud: Amor: K rleksguden: Apollo: Ljusets och s ngens gud: Aurora: Morgonrodnadens gudinna: Bacchus: Vinets gud: Bellona.Peking (eller Beijing;, Běijng, bokstavligt versatt: norra huvudstaden r huvudstad i Folkrepubliken Kina sedan den.Benytter cookies, som er en liten tekstfil/informasjonskapsel som lagres av nettleseren din.


Tittelen gitti er revens dvergbendelorm også funnet i serbittekst 353. Kortdistans, om El var den øverste guden til Abraham Elohim. Deretter overtok han, hur kan jag reservera en sittplats. Han bor i et telt i henhold til en del tolkninger av teksten. Den kinesiske mur og Den forbudte by i Beijing regnes som obligatorisk hallgeir utne hatlevik for enhver besøkende. En av hennes meste älskare var krigsguden Ares. M orpheus I grekisk mytologi sömnens gud. Og det er arkeologiske indikasjoner at hun var oppfattet som det før hun effektivt ble fraskilt i konteksten av den framvoksende jødedommen på 600tallet. Og hans allierte eloimene Himmelens rike. Prototypen av Jahve var Asjera hans hustru.