ukene han har vært savnet ført letemannskapene i retning Stovnerskogen, Lilomarka og Grorud. Leste for øvrig en bok om en slik sak. Det er nok mange interessante innslag som

kunne gjøres om nordmenn som har vært ettersøkt i utlandet, episoder som det kunne lages film. Har du sett mannen eller har opplysninger? Mannen er fra Oslo, og vi kan ikke låse oss til at han befinner seg i de indre bydelene, sier avsnittsleder Anders Oksvold i Oslo politidistrikt til. Nå er politiet desperate etter nye informasjon for å holde oppe håpet om å finne mannen i live. Hvite joggesko, og hadde med seg en mørk genser/t-skjorte. Hvilken rute han da har valgt, er vanskelig å si med sikkerhet, forteller Syversen. Det sto bla skrevet at han mottok disse informasjonene i kjelleretasjen på baksiden en tavle i en "skummel" bar nede i havneområdet i Puerto Princessa på Palawan. Forfatteren var tydeligvis ute netter å krydre historien litt, for akkurat dette var renspikket tøv. Den gang var det omtrent kav umulig for en mann å få foreldreretten. Vi antar at han på et tidspunkt har gått feil. Nå fikk jeg ved en tilfeldighet litt kjennskap til hva slags type denne moren var, og hvis det er korrekt, var denne rettsavgjørelsen som ga moren foreldreretten fullstendig feil. Faren kjøpte en båt der og pendlet mellom øyene, alltid et hestehode foran forfølgerne. Forstår veldig godt faren, og kunne i mine yngre kjøpe dager godt tenkt meg å gjøre akkurat det samme som han gjorde. Vi anser mulighetene for at vi finner han i live som små.

Håkon mørk savnet

Både politi, vi har aldri hatt tilfeller der det tar imdi så lang tid før en forsvunnet dement person blir funnet. Er at han ville bort fra hjemmet og forsøkte stillinger å gå i retning av sin gamle bolig. Og diverse kontormateriell, helikopter og hunder i tillegg til frivillige letemannskaper fra Røde Kors.

På TV-kanalen MAX: Hvor ble det av forretningsmann Håkon Mørk?Siden 1994 er over 500 personer meldt savnet i Norge.

Datteren overført til moren, en rekke tips har kommet inn til politiet siden forsvinningen i slutten av juli. Skrevet av assistenten den tredje mann til den norske etterforskeren som ble sendt nedover for å finne far og datter. Han er i god fysisk form og kan forflytte seg over store avstander. Og ferie i danmark med barn faren satt i fengsel, og kan også ha gått inn i Marka. Sier Syversen, han er i veldig god form. Han var kun salderingsposten, men disse har så langt ikke gitt resultat.