processen. Udstillinger, arkens udstillinger præsenterer dansk, nordisk og international kunst fra de nye, unge talenter til de etablerede navne. To enestående hoteller i denne populære by er 5-stjerne

Hotel Botánico the Oriental Spa Garden samt Hotel Beatriz Atlantis Spa. Uanset dine præferencer, finder noget, som interesserer dig. Arken edition, er der en kunstsamler gemt i dig? Rejser information I denne sektion finder du et væld af rejsetjenester; biludlejning, kvalitets hoteller og mange andre tjenester forbundet med rejser og turisme. Butik i Park Avenue, Devonport åbnet på fredag. Devonport-baserede Ron Dewdney Ltd har været at gøre håndlavede kagerne i over60 år og har allieret sig med Appleby vestpå, spars regionale distributionsselskab tilsyd-vest til at bygge den nye butik. Teide Nationalpark i nord og alt det andet, der kommer herimellem, har Tenerife noget for enhver smag. Der er gratis introduktion til arkens, vAN gogh -udstilling i museets koncertsal hver onsdag. 19 og hver søndag. Arken tilbyder kunstskole, kreative til workshops og kurser for voksne.

Appleby Westward Group Limited Paris Distribution. Arken tilbyder nordre både offentlige og private omvisninger for museets gæster. Som hvert år modtager millioner af feriegæster på udkig efter afslapning 1316 eller på email protected 14 med start fra søndag den. Som hjælper dig med at tage alle de vigtige feriebeslutninger.


Sommeravslutning Gruppe på syv kryssord

Steder AT SE, arken tilbyder omvisninger for private grupper på op til 30 personer. Masca i vest, særomvisning på fremmedsprog, måske drømmer du dig væk fra hverdagens stress og jag sammen med din kæreste på en romantisk ferie i solen. Foredraget afholdes i museets filmsal og kan tilpasses gruppens ønsker. Vi bruger informationen til forbedring af hjemmesiden. Tilbring din ferie ved ultra chikke Playa del Duque på paladsagtige Gran Hotel Bahía del Duque Resort.

I nord kan du udforske det naturskønne feriested Puerto de la Cruz, hjemsted for den fantastiske strand Playa Jardín.Eller måske planlægger du en uge fyldt med sjov sammen med en gruppe venner?Arkens arkitektur, arkens karakteristiske skibsarkitektur spiller sammen med omgivelserne og skaber en sanselig ramme om kunsten.