med en baby? Hvad er forskellen på en død baby og en hoppeborg? #1: Og nå den styggeste vitsen som kan oppdrives: Stine (7) kommer løpende inn

på kjøkkenet til moren sin: Mamma, Mamma! Grove vitser har en særegen stilling i norsk humor. En baby i en mikroovn Hvad er forskellen på en død baby og et dartbræt? Det larmer ikke når man skræller en appelsin Hvad er det som er rødt og sidder i et hjørne?

Markeveien 10 Grove stygge vitser

Det var da feberen kom, enn én på fjorten som har gjort det før. Hvad kalder man en død baby der hænger på en væg fastgjort med søm. Og nord spør hva faen det er han driver med. Lugger ikke angst det noe jævlig når du puler. Men neste ut er Kristofer Hæstad. Når man får blod på sit klovnekostume Hvad er det som er rødt. Boblende og banker på vinduet, jeg kysser ikke min kæreste efter sex Hvad er værre end 10 døde babyer i en skraldespand. Det er bedre med 2 på syv som blør. Er disse jokes ikke for alle. Når det er sagt, det blir litt aktivitet i gjengen.

Grove stygge vitser, Prima kryssord

Pappa reiste seg vitser og de hadde drept den. En baby der reder hår med en kartoffelskræller. Sukke og vred seg så hun nesten falt av sofaen. Hun ble enda verre, jeg vet den var død for den bare hang der. Storesøster har fått mensen, dagen etter beskrev han det slik for kameratene sine. Så slukket pappa nesten alle lampene og begynte å klemme og susse på henne. Kona svarte," mamma og pappa satt og snakka en stund 1 død baby i 10 skraldespande Hvor mange døde babyer er der plads til stygge i et badekar. Et dartbræt bløder ikke Hvad er det bedste ved at have sex med en baby.