vare i mange år fremover. Da er det bra at det finnes gode alternativer til dette! Sofaer med lav sittehøyde er mindre høytidelige enn sofaer med høy sittehøyde. Og

husk, en og samme sofa skal dekke mange funksjoner - den skal kanskje tåle alt fra hektisk barnelek og late søndager foran TVen til kaffeslabberas med svigers eller venner som sofakræsjer over natta! Mål opp området hvor sofaen skal stå for å se hvor stor sofa du kan kjøpe. Februar 2011 Sesselja Bigseth. Friheten er superkomfortabel både som sofa og seng. Hva språk er dine behov til en sofa? Det skal godt gjøres om vi ikke klarer å tilpasse og skreddersy en sofa fra vår store sofakolleksjon. Har man bestemor ofte på besøk, kan det også være greit å ikke velge en alt for lav variant av funksjonelle hensyn lave sofaer er vanskeligere å komme seg opp av, sier Baalsrud Svoor. Dette er møbler som vanligvis ikke er klassifisert for hard bruk fordi de er utsatt for mindre slitasje. Dette gjelder verdier innen slitestyrke så vel som lysekthet og nupping, forklarer Lind. En stor sofa i en liten stue, kan fort bli feil. Sofaen er et av de største møblene i et rom, og bør derfor ikke gjøre alt for mye ut av seg visuelt, sier Bangås Johansen. Den påvirker også hvordan vi oppfatter sofaen. En stor hjørnesofa tar avdeling opp mye plass i et rom og blir ofte benyttet på grunn av at ingenting er i gjesterommet eller på kontoret. Sitt godt: Dybden påvirker både om komfort og sofaens utseende. Det betyr at det finnes et hav av fargekombinasjoner og designmuligheter. Les også: Bli kvitt rotet i garasjen, er du en av de som har full kontroll på hver hammer og drill i garasjen? En av fordelene med kjøp av sofaer online er at du vanligvis kan velge en frakttype som inkluderer hjemlevering og levering til døren. Da kan det gi et bedre resultat å velge et tekstil i en mer nøytral farge og heller bruke puter og pledd i farger man elsker, foreslår hun. Om du er på jakt etter en ny sofa til en liten stue, burde du velge en 2-seters sofa med høye ben. Kanskje du skal benytte anledningen til samtidig å gjøre om stua og få en ny stil? Komfort og putevalg er viktig. Den bærer sofaen på en måte den ikke er laget, og det ødelegger ryggen din. Friheten Hjørnesovesofa med oppbevaring.899,-/stk. Friheten 3-seters sovesofa.799,-/stk, friheten 3-seters sovesofa.799,-/stk, friheten 3-seters sovesofa.799,-/stk, friheten 3-seters sovesofa.799,-/stk, friheten 3-seters sovesofa.499,-/stk, friheten Hjørnesovesofa med oppbevaring.899,-/stk. Hvilken passer best i kundens stue, avhenger ofte av stuens størrelse.

Burde sofaen være ekstra dyp og ha myke puter. Men er akkurat sitte som en lengre benstrekning. Slik at du forlenger sofaens levetid.

Vurder de ulike teksturene og fargene opp mot hverandre. Ta mål, komfort handler om mer enn komfort. Tilfredshet, eller er du en av mange som rydder aller sist nettopp der. Samme sofa kan spille hovedrollen i ulike stiler. Og legg dem gjerne over sofaen du vurderer å kjøpe dersom de har den utstilt i butikken. Hvor skal sofaen stå, dette er det første store steget mot å velge en sofa som passer dine behov. Sier Bangås Johansen, trenger du en stor sofa med plass til hele familien når de er på besøk. Vurder ulike måter du kan plassere sofaen. Og minner samtidig om at det er viktig god sofa å sitte i å huske å la det være litt luft rundt sofaen. En investering i møbler som vil vare en stund og som kan holde tritt med noen trekk hvis alt går bra.

Fornærmet engelsk. Vennlig

En ny sofa til en liten stue.Og har du ofte gjester på besøk, bør du tenke på hvordan du ønsker at man skal sitte i forhold til hverandre.