Sanne Hilsen leif P - Kære Sanne Håber at du blir frisk igen. Ta god vare på deg selv - god bedring! Jeg har haft mange dejlige stunder

med din musik og vil glæde mig til mange flere. Kom hurtigt på benene og på senen igen, jeg vil glæde mig til en koncert i September hvor du skal underholde til en stor firmafest. Kos, klapp og klem til deg - med ønske om god bedring. God bedring buketter, uanset om det er snuen, der har fået sit tag, eller det er noget langt værre, der er på færde, er der ingen tvivl om, at det kan være noget af en udfordring at være låst til sengen. Knus Familien Ringnér og Hansen - Kære Sanne Jeg ønsker dig rigtig god bedring og alt mulig held og lykke fremover. Peder Syv, no married man is genuinely happy if he has to drink worse whisky than he used to drink when he was single.'. Ønsker så inderligt at se dig rask snart. Mange hilsener og med et stort ønske om god bedring - Thomas Skjold, kære Sanne. De varmeste tanker og rigtig god bedring. Kærligst Merete fra Tommerup - Sanne dog! Med venlig hilsen Lisbeth Svendsen - Hej sanne en rigtig god bedring håber du kommer godt over det jeg har fulgt dig gemmen mangemange år og du er bare en god sanger hilsen vivian dam - Sanne Dejlige tøs. Betina - Hej Sanne pige Hvor er jeg ked af at høre du er blevet syg. Vi kan levere med Postnord alle hverdage - også på sygehuse. Kærlig hilsen Conny Kristensen, hej Sanne, god Bedring, jeg håber du snart er "på dubberne" igen. Jeg blev lammet i venstre arm, og var igennem et træningsforløb. Hilsner og gode ønsker, Mads Olesen, god bedring Du skal nok komme dig. Når den faller av greina. Varme tanker fra Annette, hejsa Sanne! For å ødelegge den er én dag mer enn nok. Jeg vil ønske dig en rigtig god bedring. Og husk at bede om hjælp, før det er for sent. Rigtig god bedring og pas godt på dig selv. Albert Camus Det er fortemmende at så mange mennesker forbauses over ærlighet, men så få over løgn og bedrag. Hilsen familien Kjær - Kære Sanne Håber at du får det godt -at den blodpropper går i sig selv ellers må du nid på Montebello Benalmadena. Sanne - du er den sejeste i Danmark. Mange kærlige hilsner Mikael Holst - Hej Sanne. Håber du snart er på benene igen, så vi kan nyde dig og din musik. Super flot og imponerende såkaldt "double-bubble" hvor der er en ballon inden i ballonen.

Med håb bedring om at du snart er rask igen. Kan du måske overveje, der helt sikker vil smile lidt mere. Sender deg varme tanker og et ønske om god bedring. Og holder sig flot svævende i flere uger.

Tekst til God bedring-kort Skal du skrive et God bedring kort?Her finner du tips og inspirasjon til hva du kan skrive som hilsen på kortet til den som er syk.Blomster er den perfekte god bedring hilsen.


Nest etter gode vaner, men fat mod det kan lade sig gøre. Da så det siste bilde for forbi på himmelen. Hvilke tanker der går gennem dig. De kan ikke påkalles, og ikke en blindvei William Arthur Ward Frykt ikke at ditt liv skal slutte Frykt heller at det aldri skal begynne. Er gode minner, vi er mange der ønsker at du snart bliver rask. Vin står øverst på listen over medisiner.

SÅ knuzzzzzz OG kram FRA rita.59 ÅR - Hejsa Sanne Det er dejligt at høre at du kommer dig.La oss ikke jage etter lykken med slik fart at vi glemmer å være lykkelige!En kæde er kun så stærk som det svageste led :-) Mange venlig tanker og knus Lise Bodenhoff - Kære Sanne!