av muligheten er å kontakte oss. Ring oss på, så matcher vi prisen. Merk at oversikten ikke er sanntidsoppdatert, det er derfor viktig å sjekke priser og vilkår hos

de enkelte strømleverandørene før du bestiller. Ettersom strømpriser endrer seg fra en måned til en annen anbefaler vi at du sammenligner strømavtaler via en oversiktlig sammenligningstjeneste. Kilde: Kundeserviceprisen Prøv vår strømkalkulator Klar til å bytte strømleverandør? Ved å bruke tørketrommelen 3 ganger i uken, kan du spare inntil 500 kWh årlig. Billigste strømleverandør 2018, strømpriser er oppdatert. Vi sammenligner strømpriser, brukererfaringer, betalingsløsninger, strømavtaler og mye mer. I enkelte perioder inkluderer vi gunstige kampanjer fra andre strømleverandører utenfor undersøkelsen, hvor disse blir merket som kampanjer. Januar 2018, hvem gjelder prismatch for? Dette betyr at den dyreste spotprisavtalen er rundt 2000 kroner dyrere enn den billigste i året, det er derfor svært viktig at man er oppmerksom på de eventuelle påslagene til strømavtalene. Strøm, mobil, vi er stolte av at Fjordkraft er størst på bedrift i Norge. Fra årets kundeundersøkelse er det Eidsiva Energi som stikker av med seieren. Vi har ingen forskuddsbetaling, og vår kundeservice har blitt kåret til bransjens beste flere ganger. Man skal også være oppmerksom på at enkelte strømavtaler kommer med gunstige kampanjeperioder, men at prisen ved endt periode blir mye høyere. Strømselskap best i test Norsk Kundebarometer 2018 Fra bransjeresultatene er følgende strømleverandører tatt med: Gudbrandsdal Energi, LOS, Nord-Trøndelag Elektrisitetsverk, Eidsiva, Fortum, NorgesEnergi, Fjordkraft, Lyse og Hafslund Strøm. På lojalitet er det LOS som ligger høyest i listen. Gode priser og tett oppfølging var viktig for oss ved valg av strømleverandør. Noen av våre kilder: Hvilke strømavtaler er tatt med? For å hjelpe deg på veien har vi utviklet en tjeneste som sammenligner strømpriser og strømavtaler, slik buss i tønsberg at du raskt og enkelt kan bytte til en billigere strømleverandør. Statistisk Sentralbyrå viser at variabel pris er opptil 3-6 øre dyrere per kilowattime enn spotpris. Du kan for eksempel bytte til strømsparende panelovner med innebygd tidsinnstilling. Har du fått et tilbud som du ønsker at vi skal matche? Hvis vi ser på de 3 forskjellige avtaleformene, spotpris, variabel pris og fastpris, så har alle til felles at strømleverandørene må kjøpe inn strømmen før de videreselger den til deg som kunde.

Kilde, mellom januar og april 2018, trønderenergi. LOS og Smart Energi, det er ikke noe du må bestille eller aktivere alle våre strømkunder har prima det helt automatisk. Prøv vår strømkalkulator og bytt til en billig strømavtale. Fjordkraft, eidsiva Energi, kraftriket, nord Østerdal Kraftlag, tussa. Spar strøm med disse tipsene, gudbrandsdal Energi, spotpris og nettleie kommer i tillegg. La selskapene konkurrere om deg som kunde. For disse har vi valgt ut de mest populære strømavtalene som benytter spot eller innkjøpspris. I oversikten har vi valgt å sammenligne strømleverandørene som har deltatt i Norsk Kundebarometer. Alle strømpriser og annen informasjon er hentet fra både strø og strømleverandørenes egne nettsider. Altså det som kommer i tillegg til innkjøpsprisen for strømleverandørene.


Finn ut hvilken strømavtale som er mest gunstig for ditt behov. Vi er nå mer bevisst på hva vi bruker av strøm. Ser vi at forskjellen fra billigste til dyreste strømavtale utgjør over 200 kroner per måned. Samt mange flere, les mer om tipsene hos" Strøm, da disse utgjør minimal risiko for strømleverandøren. Og da har vi fra Statistisk Sentralbyrå fått oppgitt et gjennomsnittlig energiforbruk på 149 kWhmStrømpriser. DinSide, får du tilbud om en strømavtale som er bedre enn den du har hos oss. Vi reduserer forbruket vårt og minimerer kostnader. Matcher vi prisen på tilsvarende avtale enkelt og greit.

Ved å utnytte solenergi, kan du minske utgiftene på strøm ved å investere i solfanger eller solcelleanlegg.Dette gir oss mulighet til å spare penger og miljø.