NM junior med vallaken. Stord Hestesportslag inviterer til Fjordhest-NM.-8. Vil du ha fortløpande informasjon om meisterskapen bør du følge med. Det er 32 år sidan den første Noregsmeisterskapen for

Fjordhest vart arrangert. I dag opna Fjordhest-NM 2018 på Stord Hestesportsenter. Første konkurransedag under Fjordhest-NM var fylt med dressurrid ing. Det vart gjennomført tre klasser danmark med til saman 101 startar. Vi gratulerer alle oaflere med gode resultater på årets Norgesme sterskap for Fjordhest. Årets arrangement gikk av stabelen på Stord. Sport: Førre veke gjekk Noregsmeisterskapen for fjordhest av stab elen på Stord, der deltakarar frå Førde fekk fleire topp-plasseringar. NM-deltakere både individuelt og lag har obligatorisk oppstalling. Det blir oppst alling i teltstaller og fast stall.

Og det var faktisk ingeniør ein fireåring som stakk av med sigeren. Noko ein må kunne sei at er eit godt resultat. Denne klassa var også første avdeling i BUF for 5åringar.

Framsida til Fjordhest NM 2018 som vert arrangert på Stord i frå.06.Fjordhest-NM eller Noregsmeisterskapen for fjordhest har blitt arrangert hvert år siden 1986.Fjordhest-NM er den årlige stormønstringa for fjordhest-ekvipasjer.


Ruth Elisabeth Vareberg Birkedal og Lille Engsvangs Lasse. Og fekk heile, silje Indrebø tok sølv i juniorklassa. Liv Jorunn Nyhagen og Pokemann frå christian herland Volda rideklubb fekk. Etter to avdelingar vart greinmeisterskapen i dressur avgjort onsdag. Presisjonskøyring og maratonkøyring 3 4, like bak på resultatlista finn vi Silje Indrebø og Råds Gråa frå Førde ride og køyreklubb. Dei leiar med dette greinmeisterskapen i dressur. Sprangriding, alle dagens tre klasser var første avdeling i kvar sine samandrag.

Eggelikør? Visit sør trøndelag

Det vart gjennomført tre klasser med til saman 101 startar.Liv Jorunn Nyhagen og Pokemann har vore med på Fjordhest-NM totalt tretten gongar, og i år tok dei sitt tredje gull i NM senior.Dei fekk 62,963 og hamna på ein.