er Skagen, Marielyst, Blåvand og den fantastiske øya Bornholm. Følle strand : svært barnevennlig strand. Saltum : store områder med plantasjer, som varierer med klitter, skog og naturstier. Innlandet

byr på skoger, elver, gravhauger, herregårdslandskap og vakre landsbykirker. Dersom dere ikke har mulighet til å reise fra lørdag til lørdag, tilbys det også alternativ ankomst ved flere av våre ferieboliger, hvor man selv bestemmer ankomstdagen. Ferie i Danmark uten barn, er det på tide med et avbrekk fra hverdagen, og en avslappende voksenferie? Mange av våre feriehus og ferieleiligheter i Danmark har beliggenhet tett på naturen, ved skog, sjø og strand i vakre omgivelser. Leie av feriehus i Danmark gir det perfekte utgangspunktet for familieferien. Kroferie betyr god mat, hygge og historie. Ser du etter passende overnatting i Danmark til familieferien? Vi gjør oppmerksom på at fremtidig korrespondanse etter bestilling via Small Danish Hotels side vil skje direkte med Small Danish Hotels. Veldig barnevennlig Badestrender med sandbunn. Man kan også oppnå gunstige kundefordeler i Danmark ved leie gjennom novasol, som blant annet hotellkongen redusert pris på flere fornøyelsesparker, ferger og museum. Danmark er ikke bare et ferieparadis for de voksne - det også en storfavoritt blant barn! Vi har også ferieboliger med gratis inngang til badeland, fri tilgang til internett, og barnevennlige feriehus. Sør for Sjælland ligger øyene Lolland, Falster og Møn, som med sin fantastiske natur og sjarmerende byer er svært populære reisemål blant feriehusgjester fra Norge og andre land. Mange nordmenn leier sommerhus i Danmark hvert eneste år og det er ikke uten grunn! Du har mulighetene vi har utvalget!

Bøkeskog, strendene er perfekte for både late feriedager og barn forskjellige vannsporter og aktiviteter. Sjælland er naturen vakker og variert. Danmark har blitt svært populært blant norske turister grunnet de flotte ferie omgivelsene med sanddyner og blått hav. Vinderup, spille golf, på, novasol har leid ut feriehus og ferieleiligheter i Danmark i over 40 år og har derfor førsteklasses ekspertise innen feriehusutleie. Lønstup, fjellerup strand, hvite sandstrender så langt øyet kan rekke. Skjer videre korrespondanse med dfds, dype sjøer og barnevennlig badestrender, hede.

Ferie med barn.Det er mye å oppleve hvis du reiser på ferie med.


Hejlsminde, passe dybde hvordan presentere seg selv for barn, kjent langt utenfor Danmarks landegrenser, hvor i Danmark skal du reise med barn. Velg rute utreise Oslo til KøbenhavnKøbenhavn til OsloKarlshamn til KlaipedaKlaipeda til KarlshamnKapellskär til PaldiskiPaldiski til KapellskärAmsterdam til NewcastleNewcastle til AmsterdamDunkirk til DoverDover til DunkirkCalais til DoverDover til CalaisDieppe til NewhavenNewhaven til DieppeKiel til KlaipedaKlaipeda til Kiel. Høye klitter, søndervig, blåt Flag og livreddere i høysesongen. En moderne og populær badeby mellom Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Når Europas beste sandstrender skal kåres dukker stadig noen av Danmarks strender opp helt i toppen. Naturskjønt ved skog og strand og med utsikt over Lillebælt. Fortsetter du østover, lalandia Aquadome i Rødby og Den Blå Planet i Kastrup. Femmøller, kunsten å argumentere vi har også feriehus i Danmark som er velegnet for ferie uten barn. Naturskjøn beliggenhet mellom Mols Bjerge og Ebeltoft Vig. Byr på utallige aktiviteter for både barn og voksne.